Nnywellness.com

Hvordan koble opp HDMI-kabler til en rett mottaker


Hvordan koble opp HDMI-kabler til en rett mottaker

Hvis du har en HDTV og kabelboks parabolen nettverk, vil du sannsynligvis bruke en HDMI-kabel til å koble de to enhetene for å få mest mulig ut av HDTV. HDMI-kabler er enkle å bruke fordi de inneholder bare én inngang stykke som sender både video og audio data. Hvis du aldri har brukt en HDMI-kabel før, kan det hende du kjenner koble en HDMI-kabel til parabolen nettverk mottakeren.

Instruksjoner

• Finne HDMI-inngangen på satellittmottakeren parabolen nettverk. Dette er plassert på baksiden av mottakeren, og er merket "HDMI." HDMI-porten er formet noe som et rektangel.

• Ene enden av HDMI-kabelen inn parabolen nettverk satelittmottakers HDMI-port. Kontroller at det er sikkert satt ved å skyve den helt inn.

• Koble den andre enden av HDMI-kabelen og koble den til via HDMI-inngangen på TVEN. Dette vil være plassert på sidene eller bak HDTV.

• Endre videoinngangen på TVEN til HDMI-inngangen du koblet Dish Network mottakeren i. Dette Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen fram den tilhørende inngangen. Du har nå riktig koblet en HDMI-kabel til parabolen nettverk mottakeren.