Nnywellness.com

Hvordan erstatte en indre CV Boot på en Subaru Outback


Hvordan erstatte en indre CV Boot på en Subaru Outback

En CV oppstart er nødvendig for funksjonen av CV på din drivakselen. Således, det er en integrert del for å opprettholde styringen i alle kjøretøy. I Subaru Outback, hver drivakselen har to CV skjøter og to CV støvler. Dermed har hver aksling en indre og ytre CV støvel. Vedlikehold indre CV støvelen regelmessig kan være en veldig billig og effektiv måte å forlenge levetiden til alle Subaru Outback.

Instruksjoner

• Fjerne drivakselen på hjulet som du erstatter CV støvelen. Hvis du vil fjerne drivakselen, løsne akselmutteren stasjonen, i midten av hjulet, heve bilen, fjerne hjulet og avslutte kjøretur akselmutteren. Trekk drivakselen ut av bilen.

• Fjern indre CV felles. Hvis du vil fjerne skjøten som enhet, løsne forbløffe platen med hendene eller bruke tang. Trekk den ytre rase, en stor kopp-lignende stykke, på slutten av drivakselen. Med CV felles fjernet, kan du fjerne noen synlig fett av soaking CV felles i et løsemiddel.

• Ta de låsing klemmer den indre CV oppstarten av nysgjerrige på låsetapper åpne med en flat skrutrekker. Disse klemmer er flatt metall brikker kjører rundt CV støvelen. Det er en liten og en stor klemme på støvel. Begge må fjernes. Den låsing fanen er der de to sidene av klemmen koble. De har en groove hvor skrutrekkeren kan settes.

• Fjerne gamle CV støvelen ved å skyve det på slutten av stasjonen akselen forsamlingen. Erstatte den gamle CV støvelen med nye CV støvelen. Pakk den nye oppstarten med CV felles fett, som bør inkluderes i CV støvel Utskiftingspakken.

• Sikre CV felles på plass ved å skyve det på stasjonen akselen forsamlingen og erstatte forbløffe platen. Det burde være LUN mot CV boot, men CV støvelen bør ikke være festet ennå. Plasser CV felles i midtposisjon sin potensielle reise og skyv et kjedelig flat-skrutrekker mellom CV støvel og ytre rase av CV. Dette vil utjevne trykket i CV støvelen.

• Installere nye støvel klyper inkludert i din CV støvel Utskiftingspakken. Dette krever en spesialisert striper verktøyet, som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Når banding er installert, peen låsetapper på plass ved å tappe dem med en hammer og fjerne overflødig banding med wire cutters.

• Erstatte kjøretur aksel montering i villmarken. Stram akselmutteren stasjon og erstatte hjulene. Lavere Outback.

Tips og advarsler

  • CV støvler vanligvis slites på nær samtidig. Hvis du fastslår at en CV støvel skal erstattes, er det verdt å sjekke CV støvelen på motsatt side av Outback. Mange mekanikere anbefaler at uansett merkbar slitasje, bør du alltid erstatte både venstre og høyre CV støvler samtidig.
  • CV støvler bør inspiseres jevnlig. Subarus er kjent for seg gjennom CV støvler ganske ofte og derfor det er særlig viktig på en Outback. Kostnadene for å erstatte en CV oppstart er ubetydelig i forhold til kostnadene for å erstatte hele CV felles.
  • Mens CV felles er av bilen, er det en god mulighet til å kontrollere felles bitene for slitasje. Dette er en kritisk komponent for enhver bil funksjon, så dobbeltsjekke status av CV kan hindre dyre langsiktige skader.