Nnywellness.com

Statlige bilbeltet lover for Nord Carolina


Statlige bilbeltet lover for Nord Carolina

North Carolina har to statlige lover som regulerer bilbeltet bruk, begge erklære bilbeltet bruk skal være obligatorisk. North Carolina bilbelte loven § 20 135.2A sørger for at alle drivere, foran baksetepassasjerer og baksetepassasjerer alder 16 og over må ha setebelter. North Carolina barn passasjer sikkerhet loven, § 20 137.1 krever at alle barn under 16 år ha setebelter, om ridning i front eller baksetet i en bil.

North Carolina bilbelte lov

Bilbelte lov for de 16 år og over
North Carolina bilbelte loven gjelder for alle personbiler pålagt ved føderal lov å ha setebelter. Dette er vanligvis biler produsert etter 1967 og lette lastebiler og varebiler produsert etter 1971 med en kapasitet på opptil 11 passasjerer. Ingen unntak er laget for kjøretøy registrert i andre stater eller drevet av out-of-state beboere.

Ifølge North Carolina bilbelte loven, må full tilbakeholdenhet systemet for sitteplasser posisjon være riktig slitt. Selv om setet er utstyrt med en automatisk skulderremmen eller kollisjonsputen, må både runde og skulderremmen riktig bæres. Alternativer som posisjonering skulderremmen bak eller under armen er ikke i samsvar med loven.

Kjøretøyer som er fritatt fra å følge North Carolina bilbelte loven inkluderer biler produsert før 1968 og lette lastebiler og varebiler før 1972; levering biler som ikke reise raskere enn 20 mph og stoppe ofte; og kjøretøy som brukes for jordbruk, forutsatt at de har gården eller kommersielle bilskilt. Folk som er unntatt fra loven omfatter de som kan bekrefte at de har et medisinsk tilstand eller mentale fobi som forhindrer bruk av bilbelte og landlige post og avis bærere som omfattes av ansettelsestiden.

North Carolina barn passasjer sikkerhet lov

Sete belte lov for barn under 16 år
Som North Carolina bilbelte loven gjelder barn passasjer sikkerhet loven for alle personbiler pålagt ved føderal lov å ha setebelter. Under bestemmelsene i loven, må barn under alderen åtte som veier mindre enn 80 pounds være behersket av en riktig brukt barn selvbeherskelse enhet (CRD-fil). Belte-posisjonering økte seter for barn mellom 40 og 80 pounds er i samsvar med loven, men barnet må være innenfor tillegges vektområde for setet og den må møte føderale standardene i kraft når den ble produsert. Som åtteåring eller ved å nå 80 pounds i vekt, hva som kommer først, barn kan sikres i riktig montert bilbelte. Det er ulovlig å plassere skulderremmen under barnets arm eller bak. Hvis en belte-posisjonering beltestol ikke kan sikres riktig på grunn av utformingen av bilen, kanskje et barn som veier minst 40 pounds være behersket av et riktig montert fanget belte bare. Belte-posisjonering økte seter kan brukes bare med fanget og skulder kombinasjon bilbelter og aldri med bare fanget belte.

Kjøretøyer som er fritatt fra å følge barn passasjer sikkerhet loven inkluderer de ikke behøver å ha belter (biler før 1968, pickups, sport-utility biler, varebiler produsert før 1972 og store busser); og kjøretøy som ambulanser.

Straff for manglende

Bryter bilbelte lover kan koste penger
Under North Carolina bilbelte loven er føreren av kjøretøyet ansvarlig for seg selv og alle barn under 16; passasjerer er 16 år og eldre ansvarlig for seg selv. Hvis en person er funnet for å være i strid med North Carolina § 20 135.2A, en bot på $25 pluss $75 saksomkostninger gjelder, men ingen drivere lisensen eller forsikring poeng vil bli vurdert.

Straffer for brudd på NC barn passasjer sikkerhet loven inkluderer en fin mindre enn $25, kreves betaling av alle saksomkostninger ($130), og to førerkort poeng men forsikring poeng vurdert. Overbevisning for overtredelse av North Carolina § 20 137.1 frafalles dersom barnet er under åtte og bevis presenteres på rettssaken at siden brudd, en passende CRD/beltestol brukes i bilen som barnet normalt rides.