Nnywellness.com

Hvordan erstatte en BMW ytelse rattet


Når du erstatter en BMW rattet med en annen type, kontroller at den nye rattet er kompatibel med kollisjonsputen i den eksisterende. Når utføre denne oppgaven, kunne Følg disse anvisningene uten avvikende fordi kollisjonsputen systemet ikke har ingen toleranse for statisk elektrisitet eller DC spenning og gå ut uten advarsel og fysisk skade. Det er sikkert bare som anvist.

Instruksjoner

• Få sikkerhetskoden for radioen, som det vil være deaktivert i denne fremgangsmåten. Frakople batteriet og la bilen stå i minst 15 minutter før du fortsetter så kretser går å sove og spre sine kostnader.

• Fjern skruene på baksiden av rattet hvor de går inn i kollisjonsputen - generelt må Torx biter for dette. Løft kollisjonsputen opp Fjern to gul ledninger med en svart stripe knyttet posen. Det vil være to flere ledninger for horn, en er en og den andre en varm wire som går i rattstammen. Fjerne bakken. Trykk ned på plast røret som huser varmt ledningen og vri den til venstre for å låse den. Dra det rett ut. Avsatt kollisjonsputen, ned.

• Fjerne mutteren holder rattet. Bruker en rattet avtrekker ta av rattet.

• Installere det nye hjulet, særlig vekt hevet plastdelen som huser horn ledningen. Det er et hull i midten av hjulet for denne hevet stykke. Plasser hjulet slik dette stykket vil skli gjennom hullet i rattet som du installerer den. Installer mutteren på kolonnen og stram den ned.

• Hold kollisjonsputen nær kolonnen og knytte horn knappen varm ledningen ved å ta plast røret og forsiktig innsetting i hullet i rattet. Mens du presser ned, vri den til høyre for å låse den på plass. Fest horn bakken ledningen til bunnen av kollisjonsputen. Neste legge både gjenværende gul ledninger til kollisjonsputen og lå vesken i stedet. Installere skruer fra baksiden til sikkert kollisjonsputen.

• Koble batteriet---koble positiv innlegget først, deretter negative innlegget.