Nnywellness.com

Hvordan å identifisere klassiske bilen emblemer


Hvordan å identifisere klassiske bilen emblemer

I 1908 førte Henry Ford Tin Lizzie til det amerikanske folket. Fra den dagen begynte klassiske biler å kjøre en interesse i hastighet-elskere over hele verden. Utpreget bygget kropper, strømlinjeformet dashboard og vanskelig skinnseter ble snart et samlerobjekt entusiaster. Med klassisk design av bilene kom seg emblemet som skiller det fra andre modeller.

Instruksjoner

• Gjennom utformingen av emblem. Le Baron, for eksempel ble designet med en opp-ned spade omfatter et fire farget flagg i. En krone satt på opp-ned spade og ordene, "Le Baron, karosserier," ble skrevet til side. Cadillac emblemet ble skrevet i en sirkel sier, "Cadillac Motor Car co" og hadde en stor "V" som gjennomboret gjennom midten av sirkelen.

• Se etter særegne egenskaper. Vintage Lincoln ble produsert med forskjellige flagg/skjold design. Denne utformingen hvilte under en metallisk person som holdt flagget skjerme /. Skjerme/flagget ble delt i fire deler, to hvite og to blå i et kryss mønster. De hvite delene har små gull prikker i dem og de blå delene synes å være marmorert med svarte striper. Mercury emblemet ble gjort som en halvmåne figur, ligger flatt på fender med ordet "Merkur" skrevet i svart. Halvmåne var rød med hodet av den i midten av fire stjerner.

• Bestem av et symbol med minimal skriving. Merkelogoen Kaiser har en stor K med en bøffel står under den. Studebaker bil emblem er en sirkel som er delt i to av et vansiret S.

• Søk emblem for navnet. Mange klassiske biler er merket med navn, som Cadillac, Ford, Plymouth, Morgan og Bugatti. Dette er en effektiv måte å finne merke på bilen.

Tips og advarsler

  • Hvis kjøretøyet er en eksotisk gjøre eller en sjelden modell som er vanskelig å fastslå, se Cartypes.com referansen, som har hundrevis av produsenter som er oppført.