Nnywellness.com

Hva er en Energy Star Rating på TV?


Hva er en Energy Star Rating på TV?

En moderne TV kan guzzle elektrisitet, trekke mye strøm per år som konvensjonelle kjøleskap. Dette kan ha en stor innvirkning på miljøet, samt din nytte regningen, hvilke er hvorfor eier en Energy Star-karakter enhet kan hjelpe med begge.

Energy Star

Energy Star er et felles program mellom US Department of Energy og Environmental Protection Agency. Det ble først introdusert i 1992 som en frivillig merking program å hjelpe kunder med å identifisere energibesparende produkter.

Krav

Det er strenge krav på det maksimale makt fortæringen TV kan tegne for å motta en Energy Star-rating. I standby-modus, som for mange moderne fjernsyn er når de er av, må TV trekke mindre enn en watt. Maksimale TV kan tegne mens å være på avhenger av flere faktorer, inkludert skjermstørrelse, type og hvorvidt TV er høy definisjon.

Advarsel

Et sikkerhetsproblem som ble oppdaget i 2009 som tillot enkelte Energy Star-merket TV å trekke opp til 20 watt i standby-modus. Problemet ble forårsaket av TVEN slår på nedlasting guideinformasjon. Se webområdet Energy Star å avgjøre hvis TVen påvirkes og hvordan å løse dette problemet.