Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Sony bakside-prosjektering TV med gul & blå


Hvor å fastsette en Sony bakside-prosjektering TV med gul & blå

Sony bakside-prosjektering TV gir en stor-screenes underholdningsløsning hjemme eller på kontoret. Dessverre farge problemer og gul og blå flekker og metning kan oppstå på Sony bakside-prosjektering TV. Disse problemene kan være effekten av skadet kabler, elektronisk forstyrrelser fra andre enheter eller skitne linser på innsiden av baksiden av TV-apparatet. Du kan feilsøke disse problemene og tilfredsstillende reparasjoner uten hjelp av en reparatør. Ingen erfaring med Sony bakside-prosjektering TV er nødvendig.

Instruksjoner

• Kontroller at kabelen som kobler Sony bakside-prosjektering TV til kabel- eller satellitt-mottaker. Denne svart-kabelen har en rekke flerfargede plugger på hver av endene. Kontroller at denne kabelen ikke er synlig skadet på noen måte, og at alle pluggene er i god form og ikke er bøyd. En skadet kabelen vil negativt påvirke kvaliteten på bakside-prosjektering TV skjermen og kan føre til problemer med gul og blå metning og ulike andre skjermen uregelmessigheter.

• Kontroller at det er ingen andre kraftige elektronikk i nærheten av Sony TV. Høyttalere, datamaskiner og andre lignende elektroniske enheter bruker mye strøm og i sin tur kan gi ut en masse elektronisk forstyrrelser. Denne innblandingen kan forårsake problemer for bakside-prosjektering TV skjermen, som farge uskarpe og lignende farge problemer. Flytte noen slike potensielle enheter til et område som ikke er så nær Sony TV. Den farge uskarpe og gul og blå metning problemer bør da redusere over tid.

• Koble TVEN Hvis problemet vedvarer. Kontroller at Sony er helt koblet fra alle strømkilder. Dette er for din sikkerhet.

• Sett et håndkle på gulvet i området der du skal operere på TV. Nøye slå TV facedown på håndkleet, slik at baksiden av TV vender oppover.

• Fjern alle skruer fra baksiden av TV-apparatet med en stjernetrekker. Fjern bakdekselet av arbeider rundt kantene med fingrene og forsiktig lirke stykket av.

• Det vil være tre oppreist linser på baksiden av TV. Rengjøring disse objektivene kan lindre bilde kvalitetsproblemer og farge uskarpe. Bruk en myk klut og såpe og vann til å rengjøre TV. Unngå å bruke andre rengjøring løsninger, såpe og vann er det eneste universelt anbefalte renset fra bakside-prosjektering produsenter som Sony.

• Kontroller at linsene er tørket. Sett på bakdekselet igjen bak-projeksjon TV og sette inn alle skruene med Phillips-skrutrekker.