Nnywellness.com

Hvordan endre foran bremsene på en Highlander


Toyota Highlander er en crossover SUV. Det kalles Kluger (uttales Klu-ger) i Japan og Australia. Highlander ble introdusert til Japan og Australia i 2000 og til Nord-Amerika i 2001. Toyota Highlander bruker skivebremser foran. På noen modeller blir bremseklossene på innsiden av tykkelse. På andre modeller kobles bremseklossene til rotoren en krok på hver ende av puten, som kobler til en ramme som caliper hviler rundt rotoren. Låsen åpner og lukker vil bare gli av putene i disse modellene.

Instruksjoner

• Skru hjulmuttere fra både fremre dekk med lug wrench. Høyne Toyota av bakken med jack og hvile rammen på jack står. Fjern Toyotas forhjulene og sett dem til side.

• Fjern festemutrene bak brems skyvelære med ratchet sett og trekke caliper av rotoren. Trekk putene fra caliper eller rotoren.

• Plass push armen på kompresjonen verktøyet på stempelet og metallplaten mot tykkelse. Vri håndtaket til push armen styrker stempelet tilbake til låsen åpner og lukker.

• Sett de nye bremseklossene til låsen åpner og lukker eller på rotoren. Erstatt caliper til rotoren og nedenfor skal festemutrene trekkes til nøtter er tettsittende. Erstatte de fremre dekkene til rammen og erstatte nøtter til dekk.

• Lavere Highlander til bakken og helt stram det lug vanskelige problemer dreiemoment spesifikasjoner for spesifikke år modellen.