Nnywellness.com

Hva gjør min BlackBerry slå av når det er satt i sin ermet?


Hva gjør min BlackBerry slå av når det er satt i sin ermet?

Når du setter din BlackBerry-telefonen i en hylster som er utviklet for bruk med BlackBerry-telefoner, vil enheten bytte modus slik at den sparer strøm og sender mindre data enn når telefonen er ikke holstered. Mekanismen som styrer denne prosessen er en magnet som er bygget inn i klut eller skinn av hylsteret.

Magnet mekanisme

BlackBerry holsters, de som er solgt på BlackBerry forhandlere og beregnet på bruk med telefonen, har en strategisk plasserte magnet bygget inn i holderen som bytter mobilen til en modus for å spare batteriet og redusere overføring. En sak eller holderen som ikke er beregnet for bruk med BlackBerry-telefoner mangler denne magneten og vil ikke fungere på samme kapasitet.

Conservation Techniques

Når du setter telefonen i hylsteret, blir skjermen automatisk slått av. Telefonen inn en hvilemodus slik at unødvendige funksjoner er stoppet og batteriet er lagret. Dataoverføring fortsatt oppstår mens telefonen er i denne modusen, og du kan fortsatt motta meldinger og samtaler selv om telefonen er strømsparing.

Sikkerhet teknikker

Bruke en BlackBerry hylster holder telefonen på avstand fra kroppen din, noe som reduserer mengden av elektrisk overføring absorberes av kroppen. Holsters eller bærevesker som ikke BlackBerry godkjent ikke nødvendigvis nytte du ved å holde telefonen på avstand fra kroppen.

Endring av innstillinger

Du kan endre enkelte innstillinger knyttet hylster modus på din BlackBerry, for eksempel deaktivere funksjonen som avslutter en samtale når du hylster telefonen. Du kan også angi at telefonen skal besvare automatisk når du fjerner den fra hylsteret hvis du har mottatt en samtale mens telefonen er i hvilemodus. Disse innstillingene er tilgjengelige under "Alternativer" og deretter "Generelle alternativer", eller du kan referere til BlackBerry brukerhåndboken for telefonen.