Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få nye nøkler laget for en Mercedes?


Hvordan kan jeg få nye nøkler laget for en Mercedes?

Mercedes-Benz cars bruke ikke lenger en metall nøkkel. I stedet brukes en elektronisk innretning som inneholder en databrikke til å starte bilen. Denne gadgeten er kjent som en fob. Bilens Kjørecomputer systemet gjenkjenner kode innenfor elektronisk fob. Dette gjør får en ny nøkkel litt vanskeligere, men ikke umulig. Det også gjør det dyrere enn noen dollar det pleide å ta for å erstatte en metall nøkkel.

Instruksjoner

• Kontakt flere Mercedes forhandlere. Adresser og telefonnumre finnes på "Finn en forhandler" ressursen nedenfor. Mens en ny fob vil trolig koste minst $200, angi enkelte forhandlere prisene, slik at kostnadene kan variere.

• Ringe lokale Låsesmeder for å se om de kan programmere en ny fob for Mercedes modellen. Du kan spare penger gjennom en Låsesmed, men de sannsynligvis har ikke kodene for hver modell. Det samme gjelder for nettsteder som Keyless tur, som bare har kodene for enkelte modeller.

• Hvis du går til en forhandler, bringe registreringen bil og førerkort. Dette hjelper dealership Bekreft eierskap og adgang din Mercedes' unik kode, som må programmeres til fob av en servicetekniker.

• Gi deg selv tid. Elektroniske nøkler kan ikke alltid være innhentet eller programmert så fort metall nøkler kan gjøres. Avhengig av forhandler må du kanskje vente til en time eller mer for nye fob eller til og med hvis de måtte bestille en ny.