Nnywellness.com

DIY Signal Booster for en mobiltelefon


DIY Signal Booster for en mobiltelefon

Mister signalet på en mobiltelefon kan være en veldig frustrerende opplevelse. Statisk, ekko og avbrutte samtaler er alle tegn på et svakt signal. Dette kan være spesielt problematisk når du reiser. Mens det er cellen forsterkere på markedet, er deres effektivitet variert og relativt begrenset. Det er flere gjør det selv-alternativer som fungerer like godt og er lett å konfigurere.

Høyttalertelefon

Noen ganger en telefon i et svakt resepsjonsområde fungerer bedre når holdt i en flat posisjon i stedet for loddrett mot øret. Alternativet høyttalertelefonen på telefonen, kan du holde telefonen i optimal posisjon mens samtalen. Hvis du får dårlig mottak innendørs, flytte nær et vindu som du kan og slå på høyttalertelefonen. Gå rundt området nærmest vinduet og eksperimentere med telefonen posisjonen til du finner den optimal plasseringen av sterkere signal.

Gjør antenner

Mobiltelefoner har sin egen innebygd antenner. Du kan lage din egen antenne utvidelse av vanlige husholdningsartikler. Alternativene varierer og avhenger av hva slags telefon du har. Hvis telefonen har en ekstern antenne-jack, kan du bøye en metall binders til en antenne. Etter å utvide bindersikonet i en rett linje, bruke tang for å bøye spissen av det vinkelrett resten. Dette bør tilpasses til antennepluggen. Bruk elektrisk bånd for å feste klippet på baksiden av telefonen. Det er alltid en sjanse som dette kan kortslutte telefonen og annullere garantien. Så alltid bruke denne metoden på egen risiko.

Hvis telefonen har en antenne som strekker seg litt fra toppen av telefonen, ta et metall vri slips og vikle den rundt antennen. Dette vil styrke det og hjelpe det plukke opp svakere signaler. Hvis slipset løsner, bruk elektrisk bånd for å holde det på plass.