Nnywellness.com

Bruke en håndholdt GPS for Geocaching


Geocaching er en relativt ny utendørs aktivitet (den første begynte i 2000), men det har raskt blitt en populær hobby for folk i alle aldre verden. Geocaching er i hovedsak en skattejakt der folk skjule skatter eller cacher, i beholdere for andre å finne. Kartkoordinatene for plasseringen av hver cache posteres online for potensielle søkere kalt geocachers. Geocachers bruker håndholdte GPS-enheter for å veilede dem, og spore veien til skatten. Mest håndholdte GPS-enheter er enkel å bruke, så denne aktiviteten ikke krever en masse trening og kompetanse.

Instruksjoner

• Kjøpe en lette håndholdte GPS-enhet som kan stå opp til noen overgrep og er vann motstandsdyktig. Geocaching kan ta deg til steder hvor du blir utsatt for elementene. Det er mange merker og modeller tilgjengelig for deg å velge mellom, men Garmin og Magellan er generelt ansett industriledere.

• Gjør deg kjent med driften av håndholdte GPS-enheten ved å se gjennom bruksanvisningen og eksperimentere. Geocaching er GPS-enheten ditt livline. Forstå hvordan du bruker alle funksjonene vil være avgjørende for din suksess.

• Samle utstyret. Du vet aldri hvor du vil ende opp når du jakter etter cacher, så det hjelper for å forberede et kit med alle tingene du må. Noen elementer som bør være i kit inkluderer en lommelykt, webinar, førstehjelpsskrin, hansker, batterier til din håndholdte, kompass, en vannflaske og trinket eller leketøy erstatte i hurtigbufferen.

• Søk etter en buffer på en av flere geocaching nettsteder, inkludert Geocaching, Navicache og Buxley's Geocaching veipunkt (se ressursene nedenfor). Noen nettsteder krever registrering, men registrering er vanligvis gratis. Disse områdene gir koordinater for skjulestedene ligger over hele verden.

• Velg en buffer til å gå etter av leser beskrivelsen som følger med koordinatene. Denne beskrivelsen vil inneholde informasjon som krypterte hint fra gjemme og kommentarer fra andre som har søkt at cache.

• Last ned koordinatene til din håndholdte GPS fra Internett eller koble dem manuelt.

• Velg koordinatene til cachen og kartlegge en rute til å ta mot den.

• Komme så nær til hurtigbufferen som mulig med bil før forfølge det fots.

• Bruk din håndholdte GPS til å guide deg til hurtigbufferen. Som du kommer nærmere til hurtigbufferen, kan du merke flere veipunkter å skissere en søkeområdet. Husk at hurtigbufferen kan være veldig skjulte eller begravet.

Tips og advarsler

  • Merk veipunkter underveis for å spore dine skritt og komme tilbake til utgangspunktet.
  • Skrive ut eller kjøpe et kart over området du reiser til i tilfelle håndholdte GPS-enheten ikke for noen grunn. Kart og kompass vil hjelpe deg å finne veien tilbake hvis du bli strandet uten GPS til å veilede deg.