Nnywellness.com

Funai reparasjon Tips


Den gjennomsnittlige personen klokker TV for mer enn fire timer per dag, ifølge AC Nielsen Company. Gitt hvor mye tid brukt å se på TV, er det viktig å ha en TV som presterer godt. Funai-TV-er en type TV selges kommersielt i USA Selv om Funai TV mest fungerer uten problem, oppstår noen ganger et problem som garanterer fikse. Du kan unngå ansette spesialist TV ved å følge noen enkle reparasjoner tips.

Koble TVEN til andre elektroniske komponenter

Funai TV kommer i to modeller: stereo- og monoavspilling. Hver har sin egen OPPSETTSMANUAL og koble den med en annen elektronisk enhet, for eksempel en DVD eller spillsystem. Se baksiden av TV for rød og hvit AV knekter, som viser det er en stereo modell. Kontroller de røde og hvite lydkablene er koblet til deres tilsvarende farge kontakter med de to enhetene. Kontroller at den gule video kabelen er koblet til TV-apparatet og DVD-spiller eller spill systemet. Bekreft den blå koaksialkabelen settes inn i kabel boks og TV sett, som garanterer resepsjonen. Disse forbindelsene gjør TV for å vise video og lyd fra en annen elektronisk enhet. Hvis TVen har ikke en rød AV jack, bare ignorere denne tilkoblingen trinn for å koble en eller flere enheter til TVEN.

Endre språk innstilling for skjermmeny

Funai TV kan du endre språkinnstillinger, men bare for din skjermmeny. Endre denne innstillingen påvirker ikke lyd. Slå på TVEN med strømknappen bruke fjernkontrollen. Velg språk og trykk menu-knappen på fjernkontrollen. Velg et språk fra alternativene nedenfor bruker fremover (B) eller spole tilbake (S) knappene til å rulle gjennom listen. Når du har valgt et språk, trykker du på menyknappen igjen i TV-modus.

Forbedre skjermvisningen

Du kan gjøre små justeringer for å forbedre bildekvaliteten på Funai TV. Kontroller at hver kabel koblet til TVEN er sikker. En løs eller frynsete kabel kan påvirke bildekvalitet og en ødelagte kabelen skal erstattes. Flytt andre elektroniske enheter bort fra TVEN og vurdere om bildet er forbedret. Enkelte elektroniske enheter, for eksempel et stereoanlegg eller en telefon, kan påvirke ytelsen til en TV. Sikre TV ikke er direkte koblet til din DVD/VCR, men er koblet til video converter, som er knyttet til DVD/VCR og TV. Noen ganger kan feilaktig tilkoblinger påvirke visningen. Kabel eller satellitt-tilkoblinger gir overlegen resepsjonen, gir avhengig av en ekstern antenne bedre mottak enn en intern antenne (dvs. rabbit ører). Unngå intern antenne tilkoblinger hvis mulig.