Nnywellness.com

Hvordan installere en brems Rotor på en GMC Sonoma


Hvordan installere en brems Rotor på en GMC Sonoma

Brems rotoren på GMC Sonoma er en viktig del av oppbremsing systemet. Rotoren kan bli skadet eller utslitt av bremseklossene og bør byttes når skaden er funnet. Halshugge deg å spare tid og penger over en profesjonell rotoren installasjon.

Fjern bremsevæske

Løfter panseret og sug halv bremsevæske fra master sylinder. Fjerne master sylinder hetten på høyre side av motoren. Fjern væsken med en fjørfe baster. Erstatte hetten løst over reservoaret.

Fjerne hjulet

Løsne det lug vanskelige problemer med dekk jern. Løfte bilen med jack. Fjerne de og ta hjulet av. Fjerne caliper skruene på baksiden av skyvelære med en skiftenøkkel. Løft caliper fra samlingen bremse og stoppe den over hjulet huben med en strikk ledningen. Fjern bremseklossene fra caliper braketten. Fjern braketten bolter ratchet og socket.

Ta ut rotoren

Ta sidene av rotoren og skyv det wheel hub. Tapp midt i rotoren med en død slag hammer til å bryte bindingen til rust og brems fett hvis nødvendig. Rengjør wheel hub bak rotoren med Bremsedeler renere og en stålbørste.

Erstatte rotoren

Rengjør pakking olje fra nye rotoren med brems renere og en klut håndkle. Skyv rotoren på hjulet bolter. Erstatt caliper brakett og skru inn skruene som braketten. Skifte bremseklosser sider av braketten.

Montere bremser

Klem caliper stempelet i siden av skyvelære med kanal låse tang. Plass caliper over nye bremseklosser og rotoren og skru inn skruene som caliper. Erstatt hjulet og skru på det lug vanskelige problemer. Løfte bilen og fjerne jack står. Lavere dekk til bakken og stram det lug vanskelige problemer med dekk jern.

Tilbakestille Calipers

Start motoren og trykke ned gasspedalen tre ganger. Tilbake til master sylinder og plassere en trakt i reservoaret. Legge til bremsevæske til reservoaret er fullt. Lukke panseret.