Nnywellness.com

Feilsøke en Magnavox DVD/VCR mottaker MRD500VR


Feilsøke en Magnavox DVD/VCR mottaker MRD500VR

Philips Magnavox MRD500VR er en hjemmekino system med en kombinasjon DVD/VCR-spiller og AM / FM-mottaker. Systemet inkluderer en mottaker, subwoofer, fire surroundhøyttalere og en midtre. Det har Dolby Digital og Pro Logic lyd og 300 watt utgangseffekt. Eiere kan løse mange av de enklere, eksterne problemene med MRD500VR. Men på grunn av laseren innsiden av enheten anbefales det at bare en sertifisert tekniker åpne dekselet.

Instruksjoner

• Kontroller tilkoblingen hvis enheten ikke er oppstart. Kontroller at DVD/VCR mottakerens strømledningen er helt koblet til en stikkontakt. Trykk på Standby-On, som vil slå på enheten i samme modus som det ble slått av. Hvis kraften ikke mer enn et minutt, standard enheten videospillermodus.

• Hvis fjernkontrollen ikke virker, må du huske at batteriene fungerer riktig, og at fjernkontrollen pekte på DVD/VCR spilleren uten hindringer. En fjernkontroll må brukes i 23 fot til MRD500VR.

• Hvis platen ikke spilles, må det er en spillbar NTSC-plate som er lastet riktig. Rengjør platen, og sikre det ikke warped eller skrapte. Hvis det fortsatt ikke spille, avbryte foreldrekontroll, angi passord eller endre kontroll.

• Hvis det ikke vises noe bilde eller støyende eller stripete, og du brukte en RF-koaksialkabel for å koble enheten til TVEN, må du kontrollere at TVEN er satt til samme utdatakanalen (3 eller 4) som enhet. Hvis bildet er stripete under videokassett videoavspillingen, justere sporing. Trykk Skip og kanal opp eller ned samtidig på MRD500VR fjernkontrollen. Trykk på Stopp for å gå tilbake til automatisk sporing.

• Hvis det er ingen lyd, sjekk lydinnstillingene for Magnavox DVD-spilleren. "Soundtrack" og andre innstillinger kan være utilgjengelig (som Dolby Digital) og føre ingen lyd. Hvis du brukte lydkabler, kontrollerer du om at TVEN er satt til riktig tilsvarende samsvarende lyd i kanalen. Kontroller at høyttalerne er koblet riktig til systemet.

Tips og advarsler

  • MRD500VR inneholder en intern laser, som kan forårsake øye skade eller farlig stråling. Synlig og usynlig laserstråling er tilstede når dekselet åpnes og sperre beseiret. Strålen ligger nær dekk mekanismen. Bare kvalifiserte teknikere skal fjerne dekselet på enheten.
  • For å hindre brann- eller støtfare, ikke utsett enheten for regn eller fuktighet.
  • TV plassert for nært til Magnavox enheten kan forårsake forstyrrelser under videoavspillingen. Flytt enheten lenger fra TV hvis bildekvaliteten er dårlig.
  • Ikke koble enheten til Videospilleren og deretter til TV. Opphavsrettsbeskyttelse systemer i Videospilleren kan forvrenge bildet.