Nnywellness.com

Hva skjer hvis en mislighold på en Auto-leasing?


En auto-leasing er en kontrakt. Hvis det er brutt, er det konsekvenser. Noen finansiering selskaper vil bli mildere, mens andre tar umiddelbar negative handlinger som kan påvirke deg i årene som kommer. Hvis du får inn i en situasjon hvor du ikke kan betale auto lease, må du å arbeide med finansiering selskapet eller prøver å overføre leieavtalen til en kvalifisert person som banken vil akseptere i stedet.

Hva er betraktet som standard?

De fleste bilfinansiering selskaper vil gi deg en 10-til-15-dag avdragfri periode å din bil betaling. Hvis du går utover denne perioden, vil du få noen sent varsel og avgifter. Men hvis du går to sykler eller mer uten å gjøre en betaling, du kan anses å være standard auto lease.

Restverdi

Restoljen verdien av bilen er beløpet som bilen vil være verdt når du gir den tilbake til forhandleren eller eier. Du er ansvarlig for å betale restverdien, minus det du allerede har betalt, pluss renter. Hvis du standard på avtalen, begynner finansiering selskapet umiddelbart å tape penger på deal. Finansmannen mister verdi på bilen som du fortsetter å kjøre den og ikke betaler, og de ikke mottar noen fortjeneste fra interesse. Hvis du tenker på det på denne måten, vil du forstå hvorfor det er i selskapets beste interesse å få betalt, eller for å få bilen tilbake så snart som mulig.

Avgifter

Når du registrerer en leieavtale, vil forhandleren ta alle forholdsregler for å sikre at finansiering selskapet vil være riktig kompensert for avtalen. Så hvis du har til slutt leieavtalen tidlig, er det dyrt lease oppsigelse avgifter at du er ansvarlig for å betale. Disse avgiftene kan kjøre inn tusenvis av dollar---det er nesten som å betale flere måneder med bil betalinger. Dette er den viktigste grunnen hvorfor mange mennesker søker å finne en annen leietaker å ta over betalinger for bilen i stedet for å avslutte lease avtale før utløpet.

Repossession

Hvis du ikke frivillig gir leide bilen tilbake til forhandler når du standard, ordner finansiering selskapet ha bilen Overtatte. Sannsynligvis vil dette skje hvis forhandleren kan ikke lenger ta kontakt med deg, eller hvis du er alvorlig bak på betalinger.

Langsiktige konsekvenser

Som med alle lån registreres hvis du standard på en auto-leasing krenkelser på kreditthistorie. Hver sen betaling vil redusere FICO (Fair Isaac Corporation) kreditt score så vil et gebyr på gjeld eller en repossession. Denne informasjonen vil rapportert på kreditthistorie i minst sju år.