Nnywellness.com

Hvor å endre et batteri i en 1960 Ford Thunderbird


Hvor å endre et batteri i en 1960 Ford Thunderbird

Selv om det var større enn og ikke så sporty som sin 1957 forebear, skrøt 1960 Ford Thunderbird classic linjer og unik "Square Bird" front end. En annen tiltalende aspektet av 1960 Thunderbird var det lurked under panseret: en 352 kubikk tommer V-8 motor som kan slippe løs 300 hestekrefter. Hvis du er heldig nok til å eie en, eller er i ferd med å gjenopprette en 1960 Ford Thunderbird, vil uten tvil må endre batteriet så du kan oppleve spenningen ved å høre V-8 knurring.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din 1960 Ford Thunderbird og kontroller at det er trygt støttet åpen.

• Justere din halvmåneformet fastnøkkel til riktig størrelse, slik at det passer godt over mutteren på en av batteriet klemmer. Hvis du har et sett med boksen skiftenøkler, bare bruk riktig størrelse skiftenøkkel i stedet for den halvmåneformet fastnøkkel; det vil gjøre jobben mye enklere. Det spiller ingen rolle om du starter på positive eller negative batteri klemmen.

• Løsne mutteren på klemmen. Hvis hele bolten i klemmen viser, må du bruke et par tenger for å holde bolten mens du løsne mutteren. Det bør ikke være nødvendig å fjerne mutteren helt; bare løsne det nok å løsne klemmen fra batteriet innlegg. Når du har én kabel fjernet, gjentar du prosessen på andre klemmen, løsne det før du er kjøpedyktig rykk den av innlegget.

• Løfte det gamle batteriet ut av batterirommet. Hvis batteriet er korrodert eller lekker, bør du bruke hansker for å løfte batteriet, som syre er svært etsende og kan brenne huden.

• Rengjør Thunderbirds terminaler og klemmer med terminal rengjøring verktøyet. Børste den til metall er rene og fri for enhver korrosjon. Dette vil sikre at du får en bedre tilkobling når trekke opp det nye batteriet.

• Plass det nye batteriet inn i batterirommet. Husk å plassere den i riktig posisjon. Positiv innlegget (vanligvis merket med et plusstegn) må være stilt opp med bilens positiv kabel og negative innlegget (merket med et minustegn) med negative kabelen.

• Skyv terminalene over riktig batteri innlegg og stram klemmer bruker din skiftenøkler. Når klemmer er strammet, bør du ikke kunne flytte terminalene på batteriet innlegg.

• Fjern alle verktøy som er nær motorrommet og starte din Thunderbird. Hvis bilen ikke starter, kan du kontrollere terminaler. Prøv å ta dem, rengjøring både terminaler og batteri innlegg med rengjøring verktøyet, og erstatter og stramme dem. Starte bilen. Lukke panseret.