Nnywellness.com

Min 2002 Jeep Liberty starter ikke


Min 2002 Jeep Liberty starter ikke

Jeep frihet servert som erstatning for Jeep Cherokee. Det er roomier enn Cherokee og rir på en akselavstand som er om lag tre inches lenger. Frihet er tilgjengelig i en firesylindret eller seks sylinder. Hvis din Jeep frihet har problemer med å starte, er det flere ting du kan sjekke før du betaler en profesjonell å diagnostisere det for deg.

Instruksjoner

• Legge til ekstra gass din frihet. Liberty har en gass måle som forteller deg hvor mye drivstoff du har. I noen tilfeller bensinmåler være feil og lest at det er gass når det ikke. Legg til en gallon av gass og vent noen minutter. Forsøk å starte Jeep igjen.

• Endre drivstoff. En tett dieselfilter kan påvirke start på frihet ved å begrense strømmen av drivstoff. Dieselfilter på frihet bør endres hver 25 000 miles. Filteret på frihet er funnet på førersiden av det bakre dekket.

• Sjekk din tennplugger. Bruker en tennpluggen skiftenøkkel, fjerne pluggene fra Jeep. Hvis tips av av tennpluggene er dekket i drivstoff eller karbon, erstatte dem. Rusk på av tennpluggene hindrer dem fra avfyring riktig, som påvirker Jeep start.

• Plass en komprimering måler i åpningen der en av tennpluggene ligger. Forsøke å starte bilen og har en assistent lese måleren. Trykket på Jeep frihet bør være innenfor 125 og 160 PSI. Hvis det er lavere så timingen belte er skyldige og trenger utskifting.