Nnywellness.com

Compac Geneve indikator spesifikasjoner


Compac Geneve indikator spesifikasjoner

Compac har produsert måleinstrumenter som ekstern indikatorer, test indikatorer, og ekstern bar målere siden 1940-tallet. Opprinnelig grunnlagt som et uavhengig selskap i Geneve, Sveits, selskapet har siden fusjonert med Tesa divisjon av Hexagon Metrology i Renens, Sveits, som også produserte beste, Tesatast, og Interapid indikatorer.

Compac Test indikatorer

Compac produserer to typer test indikatorer, inkludert enkelt revolusjon (standard range)-modellen og flere revolusjon (langtrekkende) modellen. Single-revolusjonen indikatorene er produsert i en tommers-lesing vannrett modell og en metrisk vannrett modell. Hver er tilgjengelig i en rekke eksamener: så liten som.0005 millimeter (mm) og så stort som 01 mm og total rekkevidde så liten som 2 mm og opptil 8 mm. Flere-revolusjonen indikatorene er også tilgjengelig i tommers-lesing og metriske vannrett modeller, med både vertikalt og parallelt i en rekke spesifikasjoner.

Compac ekstern indikatorer

Compac produserer tre varianter av ekstern indikatorer, inkludert små ekstern (40 mm), store eksterne (58 mm), og langtrekkende (25 mm og mer) modeller. Små oppringt indikatorene kommer i en lignende rekke tommers-lesing og metriske modeller som test indikatorene. De er også tilgjengelig i vanntett og høy oppløsning. Den store oppringing og langtrekkende modeller er bare tilgjengelige som metrisk modeller. En rekke lug ryggen er tilgjengelig, inkludert metall tilbake med 8 mm fast skaft for alle 58 mm modeller og lug tilbake på og utenfor sentrum med.25-tommers hull for alle 40 mm modeller.

Dial Bar målere

Tilgjengelig i en rekke eksamener.
Compac har produsert dial bar målere både i tommers-lesing og metriske modeller, men på tidspunktet for denne artikkelen bare metriske modellene er fremdeles i produksjon. Disse indikatorene består av to deler: måle hodet og dial bar indikator, begge kan tilpasses en rekke spesifikasjoner. Dial bar indikatorene er tilgjengelige i eksamener.002 mm, 001 mm og 01 mm i standardformat, samt i små ringe format på.002 mm og 001 mm. Måle hodet kommer like bred som små som 3.75 mm og brede som 500 mm.

Historie Compac indikatorer

Under 1950- og 1960-tallet, Compac i Genève produsert bestselgende import av indikatorer og ekstern bar gauge s i USA, solgt under navnet Alina. I Europa, ble disse samme indikatorene solgt under navnet Parvus. I 1970-årene, den aktuelle Compac modeller startet produksjon og har forblitt nesten nøyaktig siden oppstarten. De har også blitt solgt under navnet Mercer i Storbritannia og som SPI i USA.