Nnywellness.com

Flash-verktøy for ViewSat


Flash-verktøy for ViewSat

De ViewSat systemene er mottakere for satellitt-TV. En mottaker er en datamaskin som kjører spesialiserte, krever det periodiske programvareoppgraderinger og oppdateringer til rette feil og sikkerhetsproblemer i operativsystemet og innebygde verktøy. Komplekse slik et programvaresystem må noen ganger du bringe din ViewSat tilbake til en tidligere konfigurasjon kjent for å være feilfri, eller i det minste mer funksjonelt enn resultatet av den siste oppgraderingen. Spesielt kan du gjenopprette den opprinnelige fabrikkonfigurasjon og standard parameterverdier for din ViewSat, og deretter bruke en rekke oppdateringer til bringe mottakeren til gjeldende programvare kontrollnivåer. Disse operasjonene er kjent som "re-blinkende" mottakeren.

Loader-verktøyet

Last ned riktig. BIN bilder og verktøyet lader for din ViewSat, fra websiden "Diverse filer for ViewSat" (se ressurser). For eksempel, hvis du eier en ViewSat Ultra 2000, Last ned filen bunten tittelen "ViewSat Ultra": "PFTAUSW-101216U.zip."

Dobbeltklikk på den nedlastede. ZIP-filen. Opprette en ny mappe på skrivebordet i Windows. Åpne den nye mappen i Windows Utforsker. Velg alle filer i den. ZIP ved å trykke "Ctrl-en." Dra alle filene til mappen (så langt tom) ny å opprette en ukomprimert kopi.

Loader programmet finnes i mappen du nettopp opprettet på datamaskinen. Det vil vanligvis være den eneste fil har den. EXE forlengelsen i mappen.

Fastvare

Disse finnes i bunten du lastet ned, og samsvarer med operativsystemet og verktøy som du ønsker å blinke på mottakeren. De er filer med den. BIN forlengelse i mappen du nettopp opprettet.

Null-Modem kabel

Denne kabelen gir to datamaskiner å snakke direkte med hverandre gjennom sine serieporter. Hvis du vil bruke en nullmodemkabel spesifikke formål å re-blinkende en ViewSat mottaker, slå av mottakeren bruker sin makt bytte, og koble mottakeren fra strømuttaket og fra alle andre kabler koblet til den. Koble et endepunkt på null-modem kabel til serieporten på mottakeren, og den andre enden til datamaskinen.

Koble mottakeren til strømuttaket. Slå den på. Etter opplasting av firmware bilder er fullført (med alternativet "PC > STB" loader programmet), slå mottakeren av sin strøm-bryteren og koble den fra strømkilden. Koble begge endepunktene på null-modem kabel.

Deretter koble alle kablene til mottakeren, som det var i begynnelsen av denne prosedyren. Mottakeren har vært re-blinket og er klar til å begynne å drive med ny programvarebildet du har lastet den.