Nnywellness.com

Hvordan installerer oksygen Sensor i en 2000 Toyota Camry


Installere en ny oksygen sensor i din 2000 vil Toyota Camry øke drivstofføkonomi og kjører kvaliteten av din 2000 Camry motor hvis gamle sensoren er feil. En sviktende oksygen sensor vil føre til at motoren å kjøre rike og inaktiv grov. I ekstreme tilfeller eller hvis sensoren helt mislykkes, kan motoren stall eller ikke kjøre. Hvis du mistenker oksygen sensoren er dårlig i din Camry, har datamaskinen skannes for problemer med koder.

Instruksjoner

• Løft opp bak på din 2000 Camry med en knekt. Støtte på baksiden av bilen med et sett av jack står plassert under rammen.

• Finn oksygen sensoren langs systemet, nær katalysator. Følg ledningene fra toppen av oksygen sensoren til elektriske kontakten på den Camry ledningsnett. Slipp den låsing fanen på kontakten og skille de to halvdelene.

• Fjern oksygen sensoren fra eksosrøret ved å dreie det mot klokken med en oksygen sensor socket og ratchet. Kast gamle sensoren. Installere en ny på samme sted som du tok den gamle fra. Hånd stramme.

• Skru den nye oksygen sensoren til 32 pund-fot dreiemoment ved hjelp av en momentnøkkel. Koble ledninger fra nye oksygen sensor til kontakten på den Camry ledningsnett. Pass på å trykke koblingene sammen inntil de låses.

• Løft opp bak på bilen utenfor jack står med en knekt. Fjerne jack står fra baksiden av bilen, og senk bilen til bakken.