Nnywellness.com

1992 Toyota Corolla Timing belte installasjon


Timingen belte på en Toyota Corolla kan strekke eller bryte. I begge tilfeller må du installere en ny. Selv uten problemer, timing belter bør byttes rundt 60.000 miles, men det gjør ikke vondt for å gjøre det litt raskere. Prosjektet er ikke vanskelig, og det er sikkert mye lettere hvis du endrer det før det bryter, banket hele motoren av tid.

Instruksjoner

• Åpne motorrommet og rekvisitt panseret med stangen. Koble negative batterikabelen ved å løsne terminal mutteren med en skiftenøkkel. Øke foran bilen på passasjersiden bruker bil jack. Plasser en jack står under Toyota nær jacking poenget og heve den til rammen. Fjerne hjulet bruker en lug fastnøkkel til å løsne det lug vanskelige problemer.

• Plass avløp pan under radiatoren. Åpne ventilen på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel og avløp kjølevæske i pannen. Sett pannen utilgjengelig for dyr eller de prøver å drikke kjølevæsken. Lukke ventilen når drenering er fullført. Åpne ventilen på baksiden av motoren med en skiftenøkkel og avløp kjølevæsken det også.

• Plasser hjulet tilbake på Toyota og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench. Fjerne jack stativet fra Toyota. Lavere Corolla til bakken. Koble gasspedalen kabelen fra gass kroppen av unhooking det. Fjerne frontrute vaskemaskin reservoaret fra bilen bruker en fastnøkkel til å løsne lås. Label hver av tennpluggen ledninger med en markør og maskeringstape bemerker det lated plasseringen av hver enkelt.

• Koble ledningene fra tennpluggene ved å gripe boot og trekke dem ut. Fjerne ignition coil. Koble radiator slangen på vann stikkontakten med en skrutrekker til slangen klemmen. Løsne beltet spenningen ved å slå dynamoen justere bolt klokken med en skiftenøkkel. Fjerne beltet fra Dynamo og servostyring pumpen. Fjerne tennplugger bruker socket, ratchet og utvidelse.

• Slå den Veivaksel skivene med en skiftenøkkel og kø for preg på den Veivaksel skivene med timing merket på motoren. Dette vil plassere nummer én stempelet på topp døde-senter. Øke Toyota med bil jack. Plasser jack stå under bilen nær jacking poenget og heve den til rammen. Koble center motor fjellet med en skiftenøkkel. Fjerne jack stativet fra bilen. Senk bilen til bakken.

• Plasser kontakten under motoren og heve den høy nok til å støtte motoren. Fjerne passasjer side motor fjellet med en fastnøkkel til å løsne boltene. Fjerne vann pumpe skivene bruker socket og ratchet. Fjern den Veivaksel skivene bruker socket og ratchet. Fjern skruene fra timing belte dekselet bruker socket og ratchet. Det er ti bolter på forsiden.

• Løsne timing belte idler wiretrekk med en skiftenøkkel. Flytt kabelføringstrinsen til venstre og deretter stramme bolten med wrench. Slip timingen belte av trinser og kaste den. Sett det nye beltet i stedet for det gamle. Løsne kabelføringstrinsen med en skiftenøkkel og flytte den til høyre for å sette spenning på tidspunktet beltet. Skru kabelføringstrinsen med en skiftenøkkel. Installere timing belte dekselet og boltene ti socket og ratchet.

• Installer den Veivaksel skivene og boltene socket og ratchet. Installere vann pumpe skivene og boltene socket og ratchet. Installere passasjer side motor fjellet med en skiftenøkkel til boltene. Fjerne kontakten fra Corolla motoren. Øke Toyota på passasjersiden. Plasser jack stå under Toyota nær jacking poenget og heve den til rammen.

• Krype under bilen og installere center motor mount. Boltene med en skiftenøkkel. Fjern jack stativet fra Toyota og senk bilen til bakken. Installere tennpluggene og stram socket, ratchet og utvidelse. Installere driftsreim ifølge ruting diagram på innsiden av hetten. Plasser spenning på beltet ved å justere bolter på dynamoen klokken med en skiftenøkkel.

• Koble radiator slangen ved vann utløpet og stramme klemmen med en skrutrekker. Installer ignition coil og boltene med en skiftenøkkel. Koble ledningene på av tennpluggene ved å skyve hver til du føler dem på plass. Koble gasspedalen kabelen til gass kroppen ved å trekke det i åpningen. Fylle radiator og reservoar med motorens kjølevann. Koble negative batterikabelen og stram terminal mutteren med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Hvis du tømme kjølevæske i en ren avløp panne, kan du bruke den når prosjektet er fullført.
  • Motorens kjølevann har egenskaper som dyr finner for å være søt og de vil drikke den. Hvis de drikker nok av det, kan det være fatalt for dem.. Beholderene av motorens kjølevann utilgjengelig for dyr og aldri avløp kjølevæsken til bakken.