Nnywellness.com

Hvordan laste ned bilder fra en mobiltelefon til Windows Vista


Hvordan laste ned bilder fra en mobiltelefon til Windows Vista

De fleste mobiltelefoner har evnen til å ta bilder og lagring av bilder innebygd minne. Disse bildene tar opp mye plass på telefonen, skjønt, og til slutt kan hindre deg fra å ta flere bilder (eller selv mottar nye tekstmeldinger). For å skape rom på telefonens minne, kan du laste opp bilder fra kameraet til en datamaskin med Windows Vista.

Instruksjoner

• Laste ned en driver for Windows Vista. Åpne webleseren på datamaskinen og gå til din mobiltelefon produsentens nettsted. En gang der, Velg alternativet "Støtte" og velg din modell av telefonen. Velg "Windows Vista" som operativsystemet.

• Dobbeltklikk den nedlastede driveren for å starte installasjonsveiviseren. Følg kort settet av instruksjonene for å fullføre installasjonen.

• Koble USB-kabelen til strømkontakten på mobilen. Strømporten er den samme porten hvor du sett strømadapteren til å lade telefonen.

• Klikk på "Start"-knappen på skrivebordet etterfulgt av "Datamaskin". Når datamaskin-vinduet åpnes, velger du ikonet flyttbar enhet. Dette er mobiltelefonen. Det åpnes et nytt vindu med alt innholdet som er lagret på telefonen.

• Velg "Bilder"-mappen og deretter klikke og dra alle bildene du vil sikkerhetskopiere onto desktop av Vinduer Vista computer. Også kan du dra bilder til et annet sted på datamaskinen (for eksempel "Mine dokumenter", eller en annen selvlagde mappe).