Nnywellness.com

2000 Chevy lastebil injektor rengjøring teknikker


2000 Chevy lastebil injektor rengjøring teknikker

Skitne drivstoff injektorer kan forårsake Chevy lastebil å utvikle flatt flekker i makt kurven. Under akselerasjon har disse flatt flekker føler lastebilen mindre strøm enn vanlig. Du kan også merke en nedgang i gass kjørelengde og total makt. Det finnes en rekke metoder for rengjøring drivstoff som varierer i kostnader og kompleksitet.

Drivstoff tilsetningsstoffer

Rengjøringsmidler du legger til drivstoff er svært populære og lett å kjøpe fra bensinstasjoner og auto deler butikker. Alt du gjør er å legge dem til en full tank med gass og de vil kjøre selv systemet og renhet drivstoff sprøytebrukere på vei. Drivstoff tilsetningsstoffer er svært enkel å bruke, men støvsugeren kan ikke like sterk som de andre metodene fordi det ville skade følsom drivstoff systemkomponenter.

Tømme Kits

Flush kits er lagt direkte til sprøytebrukerne etter bensinpumpen og drivstoff linjer har blitt koblet. Dette gjør at rengjøringsmidler være sterkere enn tanken tilsetningsstoffer og fjerne mer søppel fra sprøytebrukerne. Men siden drivstoff injektorer er fortsatt festet og motoren trenger fortsatt kjører, har støvsugeren fortynnes med drivstoff så motoren kjører riktig.

Profesjonell rengjøringsmidler

For å bruke profesjonelle rengjøringsmidler må sprøytebrukerne fjernes fra bilen og dynket i et sterkt rengjøringsmiddel. Dette vil bli kvitt alle gunk og innskudd fyller opp systemet, men de må brukes med en profesjonell, som kan gjøre dem dyrt. Med de fleste prosedyrer testes sprøytebrukerne for spraymønster og effektivitet før de ble erstattet i bilen til å bestemme om rengjøringen var effektive og om injektoren må byttes.