Nnywellness.com

Hvordan sette opp Webmail på en mobiltelefon


Hvordan sette opp Webmail på en mobiltelefon

Sette opp en mobil enhet motta e-post er en funksjon i stor grad knyttet til program-baserte smarttelefoner. Sette opp e-postkontoen på mobiltelefonen er et viktig skritt for å sikre at e-posten faktisk kommer gjennom. E-posten kan komme gjennom et klientprogram fra mobilnettet tjenesteleverandøren eller fra en tredjeparts e-postleverandør bruker et program som er lastet ned på mobilen. Et register er nødvendig i noen av disse to tilfellene.

Instruksjoner

• Slå på mobiltelefonen. Gå til e-klienten (Hvis tjenesten cellen inneholder en e-post adresse, f.eks i [email protected]). Følg ledeteksten som åpnes. Først vil være en for å angi ønsket brukernavn. Sende skjemaet når du er ferdig for å søke tilgjengelighet.

• Angi passordet i den neste form når du finner et akseptabelt navn. Vente på at programmet skal oppdatere denne informasjonen og koble til serveren. Start telefonen på nytt hvis ingen tilkobling blir gjort, og vent til programmet for å starte trekke post til telefonen.

• Last ned anvendelsen av leverandøren av e-post hvis dette er e-postadressen du ønsker for telefonen. For eksempel: gå til nettstedet å laste ned Google mail klientprogrammet. Koble mobilen til datamaskinen med kablene som følger med telefonen i emballasjen.

• Oppdatere telefonen med programvaren ved å dra programfilene til mobiltelefon programvaren som åpner etter koble telefonen. Start telefonen og åpne programmet fra startskjermen. Tillate flere øyeblikk til telefonen for å koble til e-postserver for nedlasting.