Nnywellness.com

Hvor å ta stor kveld idrett bilder med et Canon Digital Rebel 8.2MP


Hvor å ta stor kveld idrett bilder med et Canon Digital Rebel 8.2MP

En av de største utfordringene en amatør fotograf kan møte tar sport bilder om natten. Profesjonelle fotografer er avhengige av dyrt utstyr og års erfaring å få bildene du ser online og på utskrift. Amatør med litt dyktighet og utstyr kan imidlertid ta brukbare sport bilder om natten med lite trening. Canon Digital Rebel 8.2MP er et godt sted å begynne. Når sammenkoblet med riktige innstillinger og en dyktig linse, Digital Rebel kan være et allsidig verktøy for spirende natt skytespill.

Instruksjoner

• Kjøpe en linse med f/mange lavere enn 2.8, som kit linsen som kommer er inkludert med Digital Rebel er ineffektivt for natten idrett skyting.

• Bytt til "Aperture Priority" modus, angitt av Av på kameraet skiven. Endre f/nummeret skal så lavt som mulig. Dette er nødvendig fordi den Canon Digital Rebel standardinnstillingene er dårlig tilpasset for nattfotografering.

• Øke kameraets ISO-innstilling til 1600 eller høyere ved å klikke den øverste knappen på fire kontrolleren på baksiden av kameraet og velge nummeret. ISO-innstillingen angir digitale kameraets sensor følsomhet. Fordi mindre lys er tilgjengelig, må du øke ISO-innstillingen når skyting på natten for å sikre en brukbar Lukkerhastighet.

• Plassere deg på banen eller på stadion best utnytte de tilgjengelige lyset. Med mindre du sikter en bakgrunnsbelyst effekt, bør du finne at lys motivet direkte.

• Trykker lukkeren å ta flere rammer. Skyting i denne "brast"-modus, får snarere enn å ta ett bilde om gangen, du flere alternativer å velge mellom. Sportsfotografering er uforutsigbar, flere bilder du tar, jo bedre.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke en tripod for å unngå uskarphet Hvis kameraet er i stand til å skyte på raske hastigheter. Handlingen på feltet kan imidlertid fortsatt føre uskarpe bilder.
  • Objektiver med større blenderåpninger er generelt dyrere. Et billig alternativ for Canon objektiver er 50 mm f/1.8 objektivet, tilgjengelig for under $100 fra de fleste selgere.