Nnywellness.com

DOT regler for trekke bak trailere


DOT regler for trekke bak trailere

Trekke bak tilhengere er underlagt standarder fastsatt av National Highway Traffic Safety Administration. Tittelen 49 United States Code mandater denne administrasjonen og auto produsenter må oppfylle standardene fastsatt av at administrasjonen. Alle standarder er skrevet for å beskytte publikum mot urimelig risiko.

Bak innvirkning vakter

Standard tall 223 og 224 utstedt av National Highway Traffic Safety Administration, må tilhengere ha bakre innvirkning vakter installert om hengerens bruttovekten 10.000 pounds eller mer. Formålet med denne forskrift er å redusere antall skader og dødsfall forbundet med kollisjonen mellom mindre biler på større tilhengeren.

Lys

Standard nummer 108 krever tilhengere har fungerende opprinnelige eller erstatning lys. Denne standarden gjelder lamper, reflekterende enheter og andre enheter knyttet til belysningssystemet. Trekke bak tilhengere må har jobbet baklyktene, slå lys og bremselysene. En fungerende lyssystem øker synligheten og kan andre se sving, brems og beredskap signaler. Formålet er også å redusere skader og dødsfall fra kollisjoner. Lykt er viktig om natten og i tider med begrenset sikt. Lysene på dagtid gjør det enklere for andre sjåførene å se traileren.

Dekk

Standard nummer 119 og 120 tilstand som riktig dekk valg er nødvendig. Dekkene må være tilstrekkelig store og har den riktige bæreevne. Felger må være av en bestemt størrelse, type og identifikasjon. Den eksakte typen avhenger av trekk bak trailer. Formålet med disse to standardene er å sikre at dekk er valgt riktig for sikker drift av tilhengeren.