Nnywellness.com

Scooter Clutch verktøy


Scooter clutcher kommer i to generelle kategorier: en clutch kurv inneholder cork clutchlameller; og et roterende hjul som bruker sko som ligner et BREMSETROMMEL system å engasjere og frigjøre tannhjul. Arbeider på disse koblinger innebærer to sett med verktøy samt: spesialitet verktøy som skal hentes fra produsenten eller forhandleren; og standard verktøy som kan kjøpes på noen generelle jernvarehandel.

Spesialitet holder verktøy

For clutch kurv-type clutcher på en scooter clutch og Veivaksel av motoren må holdes stasjonære. En clutch holder verktøyet kroker i siden av clutch kurven og til denne saken. Gjøre det, når koblingen blir som det er løsnet, stopper på grunn av kroken, slik at clutchen holder mutteren løsnet eller strammet riktig.

En annen clutch holder type setter inn clutchen kroppen og en mekanisk holder det fortsatt for hånd mens du bruker et annet verktøy i en annen hånd å løsne eller skru clutch.

Spesialitet Clutch løsne/stramme verktøy

Clutch mutter verktøy er spesifikt utformet for enkelte scooter klørne som bruker en castellated mutter. Ligner på veggen toppen av et slott, en castellated mutter har kanter som går opp og ned. Verktøyet clutch mutter passer inn i disse sporene for å feste eller løsne sikre mutteren holde clutch veivakselen.

Clutch pullers fungerer på samme måte som en gear avtrekker. Sentrum av verktøyet stillingene på slutten av veivakselen. Clutch avtrekker armene deretter plasserer bak løs clutch og trekker av enheten Veivaksel armen uten å skade den eller denne saken.

Standard verktøy

Se den mest hyppige bruken i stramme eller løsne en clutch på en scooter motor socket skiftenøkler og kontakter. På grunn av vinkelen på sikre mutteren, kan ikke en vanlig skiftenøkkel brukes. I kontakten, i stedet sitter over mutteren og er tvunget i retning eller annen av socket skiftenøkkel som festes til kontakten.

Skrutrekkere gi noen ganger en stump men effektiv holder verktøy hvis de kan plasseres riktig for å stoppe clutch fra når det jobbes på. Risikoen, er imidlertid at hardmetall av skrutrekkeren press mot mykt metall aluminium scooter motor tilfelle, denting det.

Komprimering verktøy

Kurv clutches, er et komprimeringsverktøy spesialitet nødvendig. Denne enheten fungerer på samme måte som motoren ved å trykke på clutch kurven sammen, slik at du beholder ring som holder forsamlingen sammen kan fjernes enkelt. Deretter kan clutch platene og kilder som er utslitt erstattes.