Nnywellness.com

Hvordan installere en 7.1 hjemmet Surround Sound System


En 7.1 surround lyd system gir deg den ultimate surround-lydopplevelsen. Oppsettet av syv høyttalere og en subwoofer konvolutter ørene med lyder fra alle vinkler, virkelig leve deg inn i en multimedieopplevelse. Og sette opp lyden krever ikke en spesialist.

Instruksjoner

• Pakk ut ditt surround lyd system og ordne mottakeren og høyttalerne. Plass mottakeren enhet under din kabel/satellitt-boksen, i din hjemmeunderholdningssenter.

• Plass din "senterhøyttaleren" over komponentene, DVD-spiller, kabel boks etc.-på underholdningssenteret. Midtstiller høyttaleren og justerer foran med kanten av komponentene under den. Er at subwooferen er rundstrålende, kan du plassere den hvor som helst i rommet som gir deg kvaliteten på bass du foretrekker. Fellesområder for å plassere subwooferen er nær hjemmeunderholdningssenter, i et hjørne eller nær veggen.

• Sted "foran venstre" høyttaleren på din underholdningssenter venstre og "høyre" høyttaleren til høyre, avstand dem en lik avstand fra senterhøyttaleren. Juster den fremre posisjonen "venstre" og "høyre" høyttalere med senterhøyttaleren, og slå deretter innover ca 30 grader.

• Plasser "surround venstre" høyttaleren på venstre side av din sittegruppe og "surround høyre" til høyre, plasserer dem en lik avstand fra sittegruppe. Juster den fremre posisjonen begge høyttalere med sittegruppene og slå dem innover.

• Stedet venstre bakre høyttaler bak igjen din sittegruppe og høyre bakre høyttaleren til høyre, plasserer dem litt nærmere hverandre enn venstre og høyre surround-høyttalere. Slå høyttalerne i mot sittegruppe ved om en 30-graders vinkel.

• Skyv hjemmets underholdingssystem rundt i vinkel så komponentene på baksiden av hjemmekino utstyret er tilgjengelig. Bruke en kabel til å koble TVen til en "Video Out" porten på mottakeren. Koble DVD-spilleren, Digitalboks og andre komponenter til A / V uthavner på baksiden av mottakeren.

• Koble høyttalerledningen mellom mottaker og høyttalere, kjører ledningen fra hver høyttaler til sine individuelle etiketter to porter på baksiden av mottakeren. Matche de negative sidene av høyttalerledningen negative portene (merket med svart eller "-") og de positive sidene til hver positiv porten (merket med rød eller "+").

• Koble høyttalerne til leverandørleverte mounts. To fronthøyttalerne skal monteres på om øret nivå når du er plassert. Surround-høyttalerne skal en fot eller to over at.

Tips og advarsler

  • Denne veiledningen gir en smidig disposisjon som til hvordan systemet skal angis. Spille rundt med den generelle plasseringen av talerne å produsere optimal lyden for rommet ditt.
  • Ikke trimme noen høyttalerledningen til du har testet og er fornøyd med plasseringen av alle i høyttalerne. den ekstra lengden må Hvis du vil justere en plassering.