Nnywellness.com

DIY Subwoofer boksen


For audiosystemet entusiaster synes ikke noe viktigere enn kvaliteten på nedturer produsert av en subwoofer. For å få best mulig lyd, mange folk kjøper subwoofer og plassere den i en tilpasset som passer et sted i bilen eller andre steder, ofte i en koffert. Mens du kan kjøpe høyttalere pre-montert i en boks, gjør din egen subwoofer boksen---ikke en vanskelig oppgave---tar bare et par timer i de fleste tilfeller.

Hva du trenger

Tydeligvis du trenger din subwoofer, en høyttaler terminal kopp (du kan få dette der du kjøpte sub), en elektrisk drill med biter for boring og skruen, en stikksag, kompass, sandpapir, 3/4-tommers middels tetthet fibertre (MDF), 2-tommers gips skruer, plater skruer, snekkers lim og silikon reparer, ifølge Crutchfield.com.

Tenke dimensjoner

Før du begynner, tenke seriøst subwooferen du bruk og stedet du ønsker å plassere boksen når du er ferdig.

Sjekk produsentens anbefalinger på hvor mye plass må du omslutte høyttaleren du har, så kontroller at en boks med at størrelsen passer til plassen du har tildelt det. Ellers kan du gå med mindre subwoofer.

Generelt anbefaler du trenger å gjøre din bokse med 2 inches dypere enn dybden av subwooferen, Crutchfield.com.

Gjør litt utover bredden og høyden på subwooferen og festebraketten også. For eksempel hvis å sette i en 10-tommers subwoofer, så Planlegg å lage en boks minst en fot bred og høye.

Konstruere boksen

Skissere et diagram av boksen, bemerker målingene nødvendig for forsiden, baksiden, topp, bunn og hver side. Selv om den enkleste måten vil innebære å gjøre en rektangulær boks med flat sider, kan du utforme en kile stil hvis det fungerer bedre for deg.

Hvis du kjøper din MDF fra en oppussing butikken, spør en ansatt å kutte dine styrene for deg. Ellers må en stikksag til å kutte dem til passende størrelse.

Bruk kompasset til å måle bredden på høyttaleren og trekke subwoofer disposisjonen på forstk i boksen. Bore et hull i midten av sirkelen store nok til å passe en stikksag blad inn og forsiktig kutte ut sirkelen. Spore form av terminal cup på backboard, og bruke samme prosess for å kutte ut rektangelet. Skyv koppen inn i sporet og forsegle med silikon, og fest koppen med plater skruer, Crutchfield.com anbefaler.

Bli med frontpanelet til sidene, toppen og bunnen med masse lim og takle dem sammen med gips skruer og en drill. Kjøre en perle av silikon rundt alle innvendige sømmer. Tillate silikon tørke, så sett subwooferen i sporet. Wire det til terminal cup, og bruke samme lim-og-skruen teknikk for å nøye feste bakpanelet.

For et mer profesjonelt utseende, teppe utsiden av boksen.