Nnywellness.com

Hvordan sette vekkerklokken på en iPod


Apple iPod serverer mange funksjoner. Spiller musikk, viser videoer og viser bilder. IPod kan også være en stoppeklokke, en kalender og en adressebok. Forstå at denne enheten kan gjøre mer enn bare spille musikk kan presentere en rekke nye muligheter. Muligheten til å stille inn alarm er en av de mindre kjente funksjonene på iPod.

Instruksjoner

• Velg alternativet "Statister" fra hovedmenyen. Hvis dette alternativet ikke er på hovedmenyen, velg "Innstillinger" og deretter "Hovedmeny." Bla ned og merk "Innfatningene" valgmuligheten og trykk Midtsirkelen. En hake vises, legge til alternativet "Statister" i hovedmenyen.

• Bla ned i "Extras"-menyen og merke alternativet "Alarmer". Det er også en "Klokker"-alternativet på denne menyen, men det vil ikke tillate deg å stille inn alarm.

• Velge "Opprette Alarm". Også plassert i denne menyen er alternativet en sleep timer for musikk.

• Angi dato og klokkeslett for første alarmen. Under alternativene dato og klokkeslett er et alternativ å gjenta denne alarmen. Alarmen kan være en engangs alarm, eller som må gå en gang om dagen, en gang i uken eller på bare visse dager.

• Velg en sang å våkne til ved å velge menyalternativet "Lyd". Du kan velge en iPod levert PIP å våkne til hver dag, eller du kan velge en spilleliste som inneholder flere sanger som spilles av tilfeldig når alarmen aktiveres.

• Merk denne alarmen ved hjelp av alternativet "Label". Du kan velge mellom alternativer som «Wake Up» "Telefon" eller "Ta medisin."

• Trykk "Meny"-alternativet på toppen av klikkehjulet å sette alarmen. Det vil være tilgjengelig for Rediger nederst alternativet "Alarmer" i "Extras"-menyen.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å bruke iPod alarm funksjonen på regelmessig basis, er det mulig å plassere menyalternativet "Alarmer" i hovedmenyen. Gå til alternativet "Innstillinger" og velg "Hovedmeny." Bla og Merk koblingen "Alarmer" og klikk på det å plassere et merke ved siden av dette alternativet. Det vises på hovedmenyen.
  • IPod vil ikke gjøre noen støy å våkne du opp med mindre den har hodetelefoner eller høyttalersystem av noe slag koblet til hodetelefonutgangen. IPod vil slå på automatisk når det er tid for alarmen skal gå av, men det må være koblet til høyttalere for hørbart spille alarmen.