Nnywellness.com

Hjem FM antenne metoder


Hjem FM antenne metoder

Hjem FM antenner kommer i tre primære design typer: liten innendørs antenne enheter som følger med de fleste hjem stereoanlegg, utendørs taket montert antenner primært rettet landlige brukere som forsøker å fjerne signaler og uortodokse og ofte underutnyttet metoden med distribusjonsnett hjem makt som en antenne. Hver presenterer noen unike styrker og svakheter signalstyrke og lydklarhet. Under ideelle forhold, kan en FM-radiosignalet hørbart mottas fra omtrent 30 til 40 miles fra senderen uten signal hindringer.

Liten innendørs FM antenner

Innendørs FM antenner kan være relativt enkelt, alt fra komplekse enheter til de som er litt mer enn en coil av kobber kabling. Fleste hjem antenner er kjent som en toveis dipol type antenne. Disse antennene vises som enten en ellipse eller en sirkulær coil av kobbertråd pakket rundt en plast ramme. En annen er vanlig innendørs antenne en halv bølge loddrette typen, som har fordelen av tilbyr omtrent dobbelt signal gevinst på sin enklere fetter. Denne antennen er hva folk flest tenker på som en antenne. Det har den klassiske formen av en justerbar metall stang stikker fra stereoanlegget. Mekanisk justering av disse antenner legger også til potensialet for høyere signalkvaliteten. Det er også forsterket innendørs antenner på markedet; men pleier disse å være utsatt for interferens som skyldes hvitevarer, bygninger og nesten alle aspekter av det urbane miljøet, noe som gjør dem til en heller dårlig investering valget.

Utendørs taket montert antenner

Den beste typen utendørs taket montert antenne er vanligvis betraktet som en matrise med flere element-design. Disse typer antenner er lett å plukke ut, deres største lys serie med metallisk bars og finicky ser vinkelinnstillingen. Flere elementer matriser kan se ut som om de er delikate enheter som krever mange justeringer, men de er faktisk rundstrålende og svært følsom, noe som gjør dem ideelle for situasjoner der forbrukeren vil motta signaler på mellomlang eller lang rekkevidde. Det er andre design tilgjengelig for utendørs taket montert antenner, men de er alle mindre effektiv og kan lett bli erstattet av innendørs enheter for kortere rekkevidde lytting.

Bruke et hjem strømuttak som en FM-antenne

Bruke et hjem strømuttak som antenne kan synes usannsynlig ved første øyekast, men vurderer den enorme mengden kobber kabling i gjennomsnittlige hjemmet, er det lett å se hvorfor noen mennesker kan vurdere å bruke et slikt nettverk med kabler som improviserte antenne. Bruker nettverket hjem makt som antenne er definitivt ikke en gjør det selv prosjekt og vil kreve en profesjonelt bygget enhet for jobben av sikkerhetshensyn. Enheter for å snu hjem elektrisk rutenettet til antenner finnes lettest på lyd butikker og spesialpapir elektronikkforhandlere, men kan kreve en spesialbestilling på grunn av deres sjeldenhet. Det er en fordel å slik en antenne: du vil ikke finne en større uten å investere noen alvorlige penger. Ifølge Science Daily 2010 artikkelen "Homes elektriske ledninger tilgang antenne for lavt strømforbruk sensordata", kan hjem strøm også brukes som en kilde og metoden for dataoverføring.