Nnywellness.com

Hvordan sette opp Voicemail på en Motorola TracFone


Hvordan sette opp Voicemail på en Motorola TracFone

Hvis du har en forhåndsbetalt Motorola TracFone, bortsett fra gjør og mottar telefonsamtalene, får du tilgang til en rekke funksjoner for mobil kommunikasjonsbehov. En av de viktige funksjonene er telefonsvarer. Voicemail service med din Motorola TracFone tillater deg å tilpasse din personsvar innboksen og lar oppringere forlate deg en melding om de ikke oppnår du når du ringer. Konfigurere talemelding med en Motorola TracFone, men er forskjellig for hver modell, og du må besøke webområdet TracFone tilgang instruksjoner for spesifikke modellen.

Instruksjoner

• Gå til webområdet TracFone og besøk siden "Voicemail" under alternativet "Tjenester og støtte". "Voicemail instruksjoner" siden lastes.

• Skriv inn i din "serienummer" eller "Telefonnummeret" i en av de to feltene. Du finner serienummeret, klikk på den "?" alternativ til høyre for feltet, og velg din modell av telefonen. Følg instruksjonene på skjermen. Vær oppmerksom på at hver modell av telefonen har litt forskjellige instruksjoner for å finne din løpenummer, så gjør at du bare velge modellen telefonen. Når du skriver inn serienummeret eller telefonnummer, klikker du på "Fortsett"-knappen.

• Følg instruksjonene som lastes inn på skjermen for å sette opp voicemail for telefonen. Hver telefon har et annet sett med instruksjoner og må du følge instruksjonene for din telefonmodell for å konfigurere og tilpasse voicemail for Motorola-telefonen.