Nnywellness.com

Hvordan sjekke mobiltelefon posisjoner satellitt


Hvordan sjekke mobiltelefon posisjoner satellitt

Dagens mobiltelefoner er avanserte elektroniske og kommunikasjonsenheter som ofte har sofistikerte programvare. En GPS eller globalt posisjoneringssystem, er en slik teknologi at de fleste mobiltelefoner har innlemmet i sin design. GPS kan raskere og mer effektiv dataoverføring, samt muligheten til å spore og finne en bestemt mobiltelefon. Tjenesteleverandører vil som AT & T, Verizon og Sprint har familien locator programvare og programmer som, vanligvis for en avgift, tillate brukere å logge inn og spore (nesten) nøyaktig hvor familiemedlemmer basert på den unike GPS transponder koden i telefonen.

Instruksjoner

• Sikre mobiltelefonen spores er aktivert, belastet og slått på. Telefonen må være tilstrekkelig definert med tjenesteleverandøren, og det må være tilgang til sporing programvaren finnes på tjenesteleverandørens nettsted.

• Tilgang til familien sporing, som vanligvis krever oppføringen av et brukernavn og passord. Følg retningslinjene til leverandøren din for mer informasjon.

• Angi telefonnummeret til telefonen skal spores. Telefonnummeret er knyttet til GPS koden, dermed muliggjør systemet å finne telefonen.

• Vis kart og noen ekstra overlegg (f.eks veien kartlegging eller interessepunkter) å identifisere og finne den nøyaktige plasseringen av hvor spores.

• Bruke programvaren også gi en historie av bevegelse, hvis telefonen spores. Mange leverandører programvaren har en backtrack-funksjon som viser også hvor brukeren har vært før søket.

Tips og advarsler

  • Styrken av GPS-signalet er avhengig for en klar siktlinje mellom telefonen og satellitter i bane rundt. Trær, bygninger og andre strukturer kan forstyrre GPS-signaler.
  • De fleste locator-tjenester tilbys gjennom tjenesteleverandører krever et abonnement eller gebyr per bruk.