Nnywellness.com

Moderne bruker for batterier


Moderne bruker for batterier

Mer enn to århundrer etter oppfinnelsen av den første batteriet av Alessandro Volta fortsette batterier å fungere som en vanlig strømkilde for mange husholdning og industrielle applikasjoner.

To grunnleggende typer batterier er tilgjengelig i markedet. Primære batterier er disponibel designet for engangsbruk. Sekundær batteriene er oppladbare designet for gjenbruk av flere ganger. I størrelse, miniatyr celler brukes i høreapparater og armbåndsur, mens store batterier brukes til telefon utveksling og datamaskindata sentre.

Multimedia Gadgets, leker og tilbehør

Batterier brukes i elektroniske og multimedia-enheter som digitale kameraer, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, PDA, GPS-enheter og MP4-spillerne. Portabilitet av batteridrevet DVD-spillere, radio og trådløse telefoner, er avhengig av energi fra batteriene. Selv akkumulator-drevet telefon og multimedia spiller ladere er nå solgt i markedet.

En variasjon av leker og tilbehør fra fjernkontroll biler batteri lys og digitale fotorammer trenger batterier skal fungere. Utallige nyskapende batteridrevet leker og gadgets florerer og fortsette å utvikle. Produkter som pique interessen av mange forbrukere omfatter batteridrevet paraplyer med lys-sabel effekter, flameless stearinlys og batteridrevet viskelær penner.

Verktøy og utstyr

Husholdningsapparater til hånd blitt-verktøy som brukes for ulike reparasjonsbehov, bruker batterier for sine operasjoner praktisk valg for mobilitet og effektivitet. Siden det er visse situasjoner når slike apparater og verktøy er langt fra strømuttak eller bruke lange ledninger blir et ubeleilig alternativ, er bruk batterier den ideelle måten å få ting gjort. Batterier også blitt en viktig strømkilde for kriser, spesielt i strømbrudd.

Det er både verktøy og utstyr som krever strøm gjennom kun batterier og de utstyrt med både strømledningene for direkte koble til stikkontakter og bruke batterier. Mange kjøkken verktøy er batteridrevet som kan openers, kaffe, melk frothers, pepper møller og camping fryers og vannkoker. En rekke av husholdningsapparater og til gjør-det-selv og Reparasjonsverktøy som luftfuktere, lamper, Strykejern, portable klimaanlegg, fans og luftpumper har også batteridrevet valg. Med personlige produkter som tannbørster og barberhøvler har batteridrevet alternativer.

Medisinsk utstyr

Det medisinske feltet benytter en rekke batteridrevet medisinsk utstyr å hjelpe folk håndtere deres medisinske forhold. De vanligste av disse enhetene eksempler pacemaker, høreapparater, blodtrykk måle enheter, digitale termometere, implantable cardioverter defibrillatorer, transkutan elektrisk nervestimulatorer, spinal stimulators, perifere nervestimulatorer og cranial nervestimulatorer.

Disse medisinske enheter utgjør vanligvis en bolig med elektriske komponenter og rom for å gjøre minst ett batteri.