Nnywellness.com

Hvordan å spille inn en video på min PC


Hvordan å spille inn en video på min PC

Det er mange programvare kits på markedet som faller spesifikt til opptak fra Videoopptakeren til PCen, for eksempel Roxio lett VHS-til-DVD-program. Slike programmer er i utgangspunktet svært spesialisert video-fanger programmer inkluderer et videoopptak kortet i kit, sparer du tid å kjøpe disse produktene separat. Det kan imidlertid være billigere å kjøpe ledninger og adapter for å koble Videospilleren til PCen uavhengig og bare bruke en generell video-fanger søknad (som du kan ofte finne gratis) å fange innspillingen.

Instruksjoner

• Sette USB-kabelen koblet til din video-fangst kortet i en av USB-portene på PC.

• Bruk A / V ledninger for å koble A / V ut inngangen bak på Videospilleren til A / V i inngangen på videoopptakskortet. Matche fargen på hvert A / V koble til fargen på A / V-inngangen det settes inn i.

• Koble Videospilleren et strømuttak og slå den på.

• Starte din video-fanger programvare. Forskjellige video-fanger programmer har forskjellige protokoller når det gjelder å sette opp en video-fangst-økt. I enkelte programmer kan så snart du starter programmet blir du møtt med en programmet veiviser som er utformet for å lede deg gjennom trinnene for å konfigurere en fangst-økt. Du må åpne en ny fil før du presentert med muligheten til å bruke veiviseren for å konfigurere fange økten med andre programmer. Og likevel andre videoopptak programmer det er ikke noe først definere. Følg protokollen som er nødvendig for video-opptak programtypen du har for å begynne å spille inn video fra Videospilleren. Husk på enheten du vil spille inn fra, når du velger video-fangst kortet.

• Inn i Videoopptakeren videobåndet du ønsker å dubbe til PCen. Naviger til stedet på båndet hvor du ønsker å starte innspillingen. Bruk forhåndsvisningsvinduet på din video-opptak programvare for å se hvor du er i tape. Når du finner sted du vil, opphøre båndet.

• Starte Start innspilling eller posten modus video-opptak programvare. Trykk "Play" på Videospilleren å starte overføring Videospilleren opptaket på PCen. Denne overføringen skjer i sanntid, som er, går ikke raskere eller langsommere enn spille VHS-kassetten ville ta.

• Stopp fange din video-opptak programvare når overføringen er fullført. Deretter trykk "Stopp" på Videospilleren.

• Manuelt lagre nyinnspilte filen hvis filen ikke lagres automatisk på slutten av fange økten. Mange ganger når du setter opp en fange økt gjennom en veiviser, lagres videoen du fange automatisk til et mål som du satte opp under installeringsprosessen.

Tips og advarsler

  • Windows Movie Maker er en video-opptak program som er forhåndsinstallert på Windows-operativsystemet. Dens Start-meny snarvei ligger i alle programmer > Tilbehør-mappen.