Nnywellness.com

Hvordan lage en kabelboks i kabelboks DVR


En DVR eller digital videoopptaker, er en komponent av mange hjem kabel-TV-systemer. DVRs kan programmeres til å spille inn TV-programmer som du ellers ville savne; en lagret kopi av programmet er lagret på DVR-årene intern harddisk å se snart som mulig. DVRs lar seerne å pause og spole tilbake programmer de ser og spole fremover gjennom programmer de allerede har registrert. Hvis du er i besittelse av en kabelboks og vil dra har nytte av alt som en DVR å tilby, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Undersøke din kabel for å se om det er DVR kompatibel. Mange er uvitende utstyrt med DVR boksene selv om de ikke kan tegnes DVR-tjenesten fra sine kabel-leverandør. Dette er viktig å vite før du kontakte kabelleverandøren, så undersøke din kabelboks og se hvis modellnummeret har "DVR" hvor som helst i nærheten.

• Kontakt kabelleverandøren av og informere dem du vil oppgradere til DVR-tjenesten. Hvis du fant i trinn 1 at du ikke har en DVR-boks, informere leverandøren må du ha en ny boks installert i hjemmet ditt. Hvis du allerede har en DVR-boks, sannsynligvis må leverandøren bare sende aktivisering signaler godkjenne boksen for DVR innspillingen.

• Teste DVR-funksjoner ved å trykke på "pause" på en kanal du viser. Hvis programmet stopper, DVR er sannsynligvis arbeider fin, men er en god idé å teste andre DVR-funksjoner, for eksempel programmering en fremtidig TV show å spille fra den på skjermen kanal guide og ringer opp tidligere innspilt innhold for å sikre at den spiller uten feil. Hvis alle DVR-funksjoner arbeider, du har oppgradert til DVR-tjenesten og er klar til å fortsette å bruke den med hjem kabel-tjenesten.