Nnywellness.com

Hvordan kan jeg legge sanger til min iPod fra en annen iTunes programmet uten å slette alle av mine sanger?


Hvordan kan jeg legge sanger til min iPod fra en annen iTunes programmet uten å slette alle av mine sanger?

Å kunne legge til sanger til iPod fra en annen datamaskins iTunes er spesielt viktig hvis du bruker flere datamaskiner. Faren er at for iPod angitt til å synkroniseres automatisk, vil den nye iTunes tørke gamle innhold og erstatte den bare med egen. Apple gjort et annet alternativ, manuell modus, som lar deg bruke flere datamaskiner med iPod. Husk at selv i denne nye modusen er det viktig å følge alle copyright-bestemmelser og musikk eierskap lover.

Instruksjoner

• Bruke iPod-makt USB-kabel til å koble den til den nye datamaskinen. Merk at dette bare fungerer med PC-til-PC eller Mac til Mac fordi iPod er formatert forskjellig for hver.

• Åpne iTunes og vent et øyeblikk til en bokse med å popmusikk. Velge "Cancel;" gjør ikke Velg "Slett og sync" eller iPod blir tørket og startet fra scratch.

• Velg din iPod fra listedelen "Enheter" i iTunes, og velg "Sammendrag" vise Ipod's grunnleggende alternativer. Sjekk "manuelt administrere musikk og videoer," Klikk "Apply" i nederst til høyre. IPod er i manuell modus.

• Legg til innhold fra denne nye iTunes ved å dra det fra iTunes til iPod. Velg flere sanger ved å holde nede "Shift" når du velger. La iPod koblet mens musikk er lagt til biblioteket sitt.