Nnywellness.com

Hvordan å demontere en CD-spiller


Hvordan å demontere en CD-spiller

CD-spiller eller CD-spillere er enheter som gir lyd ved å lese en trykt plate med en laser. CDer stadig blir erstattet av digital musikk spilt inn og overført direkte til harddisker, fortsatt brukes og kan repareres.

Instruksjoner

• Slå av og koble fra CD-spilleren. Slå CD spilleren rundt, setter baksiden mot deg og fjerne alle skruene på utsiden coveret på sidene og undersiden, hvis aktuelt.

• Kile en flathead skrutrekker mellom utsiden coveret og boliger for CD-spilleren. Forsiktig kjører langs siden, slik at panelet framover miste fra huset. Gjenta på den motsatte siden, så forsiktig lirke oppover til plass eksisterer for å sette fingrene i kløft. Trekke opp på panelet og frigjøre den fra huset.

• Skru lydkontaktene på innsiden av baksiden av enheten bruker en gullsmedens skrutrekker eller en mini Phillips hodet.

• Bøy forsiktig opp metall klippene på begge sider av CD-skuffen der platen leses over laser med en flathodet skrutrekker og gripende med nål nebbtangen. Unngå å bøye for makt for å unngå å bryte klippene. Trekk den ubeskåret CD skuff/laser modulen av spilleren.

• Skru ut skruene ligger rundt makt levere og PCB eller kretskort styret. Noen ganger wiggle hver komponent når skru for å sikre at du ikke mangler noen andre monteringsskruer. Forsiktig men bestemt, trekke både strømforsyning og PCB ut med nål nebbtangen.