Nnywellness.com

Det oppladbare bilbatterier er tilgjengelige?


Det oppladbare bilbatterier er tilgjengelige?

Bilbatteriet er en viktig del av det elektriske systemet. Batteriet lagrer energi som lar deg starte bilen og kjøre viktig bil tilbehør. De fleste bilbatterier basert i dag på bly-syre teknologi. Hybrid- og elektriske biler bruker nye batteriet teknologier basert på litium-ion kjemi. Batterier kan slippes og lades hundrevis til tusenvis av ganger før du må batteri. Bilbatterier kan også resirkuleres og brukes igjen.

Bly-syre Wet batterier

Vanligste bilbatteriet er bly-syre våt celle batteriet. Fuktig batterier inneholder blyplatene omgitt av en sur løsning. Dette skaper en reversibel kjemisk reaksjon som resulterer i en elektrisk strøm; reaksjonen er reversibel når du lade batteriet. Hver battericelle har en uttakbar plugg som lar deg kontrollere og legge vann for å opprettholde en øverst på batteriet. Hver celle oppretter ca 2 volt, så en 12-volts batteri vil ha seks celler. Noen Wet batterier er vedlikeholdsfritt fordi de har lukket celle caps med vann lagt.

Bly-syre Gel batterier

Et bly-syre gel cellers batteri er svært lik den våte celle typen, men acid løsningen finnes i en gel. Disse batteriene krever ikke tilsetting av vann for vedlikehold. De tilbyr også fordeler over Wet batterier av ikke blir utsatt for flytende syre lekkasjer eller søl. Gel celle batteriet kan være tipped over uten søl. En annen lader kan være nødvendig å riktig kreve en gel cellers batteri.

Bly-syre absorbert Glass Mat batterier

Absorbert glass mat (GF) batterier inneholder lag av bly og glassfiber mat som inneholder syre løsningen. Disse forseglet batterier krever ikke vedlikehold annet enn lading. AGM-batterier gir forbedret ytelse over andre Wet batterier fordi ledelsen og syre i mye større nærhet og tillate dypere utladingssykluser uten skade. De kan brukes i biler, men er ofte sett i spesialitet programmer som motorsykler og marine, der batteriet kan være tipped over uten lekker. De er dyrere enn andre blybatterier.

Lithium-Ion batterier

Den nyeste teknologien i bilbatterier er litium-ion-batteri. Bruk vokser i hybrid- og elektriske biler. Litium-ion tilbyr fordeler over andre metal-baserte batterier på grunn av sin evne til å lagre en høy kostnad og relativt lav vekt. De kan kjøre en hybrid eller elektrisk bil og deretter lades uten ekstra vedlikehold. De er dyrere enn blysyrebatterier og ikke normalt brukt som en bil-Start batteri.