Nnywellness.com

Hvordan endre Struts på en BMW 323i


Skifte støt på en BMW er en uunngåelig del av rutinemessig vedlikehold og vedlikehold av disse bilene. Generelt, et sett av lager sjokk sist rundt 60.000 miles, da vil de bli bløt og sprett. Firmaet føler at bilen hadde med god støt blir borte og turen vil lide. Dette er også en jobb som er relativt dyre, siden erstatte støt på en BMW 323i, spesielt frontene, kan være tidkrevende. Men det er også en jobb som en anstendig hjemme mekaniker kan utføre i en dag.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på hjul, plassere bilen på et sett med jack står på alle fire hjørner og fjerne hjulene. Den bakre jack kan gå på kontrollarmen montering poeng.

• Koble utjevning sensoren (hvis bilen har Xenon-lykter) for å hindre skade den under vår fjerning. Denne sensoren ligger på passasjersiden bak svaie bar slutten-link og støt, og holdt med en 10 mm mutter.

• Koble swaybar slutten-koblingen med en 16 mm pipenøkkelen på baksiden og en 16 mm kontakt på forsiden. Trykk end-koblingen ut av veien. Deretter, kople sjokket og kontroll arm med en 18 mm kontakt og filtypen. Du må kanskje en bryterstangen å få bolten løs. Støtte kontrollarmen når bolten fjernes med en slik bremseslanger ikke er skadet. Fjern tre 10 mm nøtter på toppen av sjokk og trekke ut sjokk og våren. Gjenta på den andre siden.

• Gå til workbench eller et åpent område å installere våren kompressoren fjerne våren fra samlingen sjokk. Sted våren kompressoren kroker på hver side av våren og alternativt komprimere hver side til luen på toppen av våren er løs. Bruke en 21 mm kontakt fjerne hatten. Installere nye sjokket og begynner å løsne våren kompressoren, ta vare å riktig sete våren mot luen i samsvarende hakk for våren. Skru mutteren på hatten. Inspisere everthing og deretter installere i bilen.

• Sette kontrollarmen på sjokket kroppen med en jack presser opp kontrollarmen. Sett swaybar igjen og sette topp tre bolter for spankulere. Eventuelt koble Xenon sensoren.

• Gå til baksiden. Brett ned baksetet og fjerne kategorien plast under skinn eller klut trim. Fjern de to pluggene som gir tilgang til sjokk bolter. Plass en knekt på kontroll arm og oppjekkbar sjokket litt til spenningen slippes. Fjerne topp bolten. Flytt til bunnen av sjokk og fjerne bolten det. Sjokket skal nå komme ut.

• Installere nye sjokk og erstatte bolter. Når retightening toppen skruer, sikre det er press på sjokk. Hold sjokk stempelet med en liten vri når du strammer denne bolt.

Tips og advarsler

  • Erstatt bakre støt mount når du gjør bak sjokk, siden disse ofte mislykkes.
  • Komprimere en suspensjon våren kan være farlig hvis gjort feil. Hvis du ikke er trygg evne, har en profesjonell gjøre arbeidet.