Nnywellness.com

Hvordan sjekke hydraulisk væske nivåer i en bil Jack


Hydrauliske Jekker er produsert i mange forskjellige størrelser for å innkvartere løfte alt fra en kompakt bil til store lastebil eller tilhenger. Uansett hva løftekapasitet på jack er, opererer alle hydrauliske Jekker på samme rektor. Når jack håndtaket pumpes, er hydraulisk væske tvunget inn i sylinderen, skyve stempelet oppover, noe som øker bilen. Hvis væsken er lav, kan air angav systemet, som påvirker ytelsen for kontakten.

Instruksjoner

• Plass kontakten i oppreist stilling. Sett inn hakk slutten av jack håndtaket på utgivelsen ventilen på bunnen av kontakten, og slå den i retning mot klokken.

• Bruk leges hånden for å skyve ned på stempelet før det er fullt trukket inn i sylinderen.

• Finn filler Oljepluggen på jack sylinderen. Fjerne en gummi filler plugg ved å lirke det med en flat skrutrekker. Fjerne en metall plugg ved å vri den ut med en skiftenøkkel.

• Peer inn i hullet der pluggen ble fjernet sjekke væsken, som væskenivået skal komme opp til bunnen av hullet.

• Erstatte gummi oljepåfylling plugg ved å skyve det tilbake til den sitter. Tråden metall plugger i til stramt. Tørk opp noen sølt olje fra utsiden av sylinderen med en klut.

Tips og advarsler

  • God jack ytelse, endre hydraulikkoljen i jack en gang i året. Fjern filler pluggen som beskrevet i fremgangsmåten ovenfor. Legge kontakten over på sin side og hell hydraulikkoljen fra filler hullet i en avløp panne. Sitte jack oppreist og hell frisk væske inn i åpningen til nivået kommer til bunnen av hullet. Erstatt filler pluggen og tørke opp alle sølt olje.