Nnywellness.com

Feilsøke en 1995 Pontiac Grand Prix


Feilsøke en 1995 Pontiac Grand Prix

Feilsøking din Pontiac Grand Prix kan være så enkelt som erstatter en blåst sikring å løse problemet, eller det kan føre til å ta bilen til en mekaniker for mer involvert reparasjoner. Pontiac Grand Prix startet produksjon i 1962 og forble en del av Pontiac stabile av kjøretøyer opp til merket ble avbrutt som en del av General Motors restrukturering i 2010. Når du feilsøker din 1995 Grand Prix, starter med de mest åpenbare årsakene og følger en trinnvis tilnærming for å finne løsningen.

Instruksjoner

• Se under din 1995 Pontiac Grand Prix regelmessig etter at bilen har hatt en mulighet til å sitte i noen tid. Se under foran og bak på bilen vil avdekke eventuelle lekkasjer som kan komme fra motoren, overføring, bremseslanger eller andre slanger.

• Fjern dekselet fra sikringsskapet og se diagrammet på innsiden av dekselet for å se etter en bestemt sikring, hvis du opplever noen elektriske problemer. Om det er motoren som ikke er fungerer, erstatte en blåst sikring eller radio kan være den enkleste måten å løse problemet. Fjern mistenkte sikringen fra sikringsskapet bruke liten verktøyet i sikringsskapet. Se gjennom plast sikringen; Hvis metall fjerner inne er ødelagt, så sikringen må byttes.

• Løfter motor panseret, koble tennpluggen ledningene, Fjern tennplugger bruker en tennpluggen fastnøkkel og rengjør tennplugger, hvis 1995 Grand Prix kjører grov eller har problemer med å starte. Over tid, karbon kan bygge opp på endene av tennpluggene, og store mengder av dette bygge opp kan redusere effektiviteten av tennpluggen. Hvis det er mye karbon på tennpluggen eller keramiske bolig er sprukket, erstatte de gamle tennpluggene.

• Når lufttrykket i dekkene regelmessig. Hvis dekkene ikke er oppblåst riktig press, dekkene vil ha ujevnt og gass kjørelengde reduseres. Kjøring på under-dekk kan også være en sikkerhetsproblem.