Nnywellness.com

Hvordan å overstyre et Python-sikkerhetssystem


Hvordan å overstyre et Python-sikkerhetssystem

Sikkerhetssystemet Python består av en fjernstyrt enhet som kan låse, låse opp og starte bilen. Enheten gir sikkerhet og trekker oppmerksomheten til tyver som prøver å bryte inn i den eller stjele bilen. Det gir en lyd alarm, samt en stillhet alarm som varsler politiet. Eiere kan aktivere alarmen ved å bevæpne det med fjernkontrollen, men hvis de glemme alarmen og det går ut neste gang de prøver å angi bilen, de må overstyre eller avvæpne den for å deaktivere alarmen.

Instruksjoner

• Avvæpne systemet ved å trykke "I" knappen på senderen. Bilen vil høres to chirps og parkeringsplass lysene blinker to ganger for å angi at overstyre var vellykket. Hvis makt låser er kontrollert av senderen, låse dørene opp også.

• Trykk "jeg"-knappen to ganger på senderen å stoppe sirenen høres ut, og også å avvæpne utløseren på senderen. Dette vil sikre at lys og lyd stopp når alarmen utløses. Imidlertid vil dørene ble låst. Denne funksjonen gir eiere sikkerheten for å overstyre utløseren uten å være til stede og utsette sikkerheten til bilen.

• Sette inn nøkkelen i tenningen ønsker du å avvæpne systemet uten en sender. Slå på tenningen og trykk bryteren "Betjent" innen 15 sekunder til å snu bilen. Dette bør avvæpne systemet umiddelbart.