Nnywellness.com

Hvordan sette Kodak bilder i bildefilen


Hvordan sette Kodak bilder i bildefilen

Kodak EasyShare kameraer er utformet for å la forbrukerne fritt flytte og manipulere bilder. Overføre bildene til foretrukket bildefiler kan oppnås med EasyShare-programvaren som følger med kameraet. Programvaren er kompatibel med eldre versjoner av Windows Vista.

Instruksjoner

• Koble USB-kabelen liten enden til kameraet og koble den store enden inn i USB-porten på datamaskinen. Slå på kameraet, og maskinen vil begynne å gjenkjenne kameraet.

• Sett inn Kodak EasyShare disken i stasjonen. Klikk "Start" på skrivebordet og klikk "Kjør". Et vindu der du kan velge en harddisk ville popmusikk opp. Hvis datamaskinen har Autokjør, må du ikke følge dette trinnet. Klikk på bokstaven i foretrukket stasjonen og velg filen "Easyshare.exe". Klikk "Kjør" på vinduet for å fortsette.

• Velg "Neste" kontinuerlig gjennom de påfølgende sidene på "Installere Wizard" når installasjonen starter.

• Når programmet starter, vises en grå Kodak EasyShare blokk øverst i vinduet, signaliserer at du er klar til å begynne å importere bilder. Klikk "Legg til bilder" på det øverste venstre området av skjermen. Når det nye vinduet vises, gå ned til den nedre delen av vinduet og klikker på filen Kodak EasyShare.

• Klikk Neste boks i mappen der du vil lagre bildene. Velg bildet filen du der du vil at bildene Kodak gå. Klikk "Import" og vent som bildene lastes inn i bildefilen.

• Slette bilder fra kameraet Kodak når de lastes opp ved å klikke alternativet "Slette bilder fra kameraet".