Nnywellness.com

Hva skal se etter i å kjøpe et sikkerhetsfotoapparat?


Hva skal se etter i å kjøpe et sikkerhetsfotoapparat?

En sikkerhetskamera kan beskytte din hjem og familie fra en potensiell innbruddstyv. Ekstra sikkerhetsfunksjon hjelper gi folk fred i sinnet at deres kjære er tryggere på grunn av sikkerheten. Før du kjøper en sikkerhetskamera, kan du vurdere noen faktorer å ta riktige kjøp for dine behov.

Området

En av de første tingene å vurdere når du kjøper et hjem sikkerhet kameraet er området av ditt hjem du har å dekke. Når du bestemmer hvilke områder du dekket, kan du bestemme hvor mange adaptere du trenger. Flere områder må dekket, jo høyere initial og vedlikehold kostnadene.

Beliggenhet

Den neste tingen å vurdere etter bestemme hvor mye området du dekket er akkurat der du vil sette overvåkingskameraer. Hjem adaptere installert innendørs krever ikke så mye pre-planlegging som installert utendørs. Kameraer plassert utendørs måtte være beskyttet mot været, men du kan også kjøpe boliger for å beskytte kameraet. Du må bestemme om du vil kameraet synlige eller diskret plassert et sted. Et kamera som vises kan avskrekke en innbruddstyv bryter inn i hjemmet ditt, men er en magnet for tyveri eller hærverk. En diskret kameraet er ikke sannsynlig å avskrekke en innbruddstyv hvis de ikke vet det er der, men det er ikke så stor risiko for hærverk eller tyveri og utskifting eller reparasjon kostnader. Lykt er også en annen vurdering når du installerer kameraer utendørs. Lys utendørs er alltid i endring, så du trenger å finne et sted hvor lyset er tilstrekkelig.

Typer

Hvilken type sikkerhetskamera du kjøpe først avhenger av om du planlegger å bruke den innendørs eller utendørs. Den andre store forskjellen er om å velge en trådløs sikkerhet kameraet, eller som krever en strømkilde. Hvis du velger en som krever en ekstern strømkilde, må du ha den nær nok til at strømkilde eller kjører ledninger til makten. Hvis du velger en trådløse kamera, det terskel vanligvis krever en internt batteri, men ikke trenger ledninger. Ulempen med batterier er at du må lade dem eller erstatte dem ofte.

Funksjoner

Når du kjøper din sikkerhetskamera, må du bestemme hvilke funksjoner du vil ta med. Vurdere lysfølsomhet eller hvor mye lys er levert til kameraet. Lysmengden kameraet får bestemmer kvaliteten på videoen. Se på oppløsning på kameraet. Et kamera med høyere oppløsning vil gir et klarere bilde. Vurdere panorere, vippe og zoome evnene av kameraet, som kan være en faktor avhengig av hvor kameraet er plassert.

Innspilling

Bestemme hvilken enhet du vil overvåkningen video før du kjøper kameraet slik at du kan kontrollere at kameraet er kompatibelt. Du kanne fortegnelse video å video kassetter, DVDer eller datamaskinen. Du må erstatte bånd oftere enn DVD eller frigjør plass på datamaskinen.

Juridisk

Sjekk din lokale og statlige lover for å sikre at du følger riktig plassering prosedyrer. Du kan kontakte en profesjonell tekniker for å installere kameraer. Kameraer forstyrrer ikke andres personvern rundt deg. I de fleste stater er det også ulovlig å spille inn lyd. Selv om du kameraet har en mikrofon, er registrere en samtale uten noen samtykke ulovlig.