Nnywellness.com

Den raskeste Android telefonen


Motorolas Droid Bionic smartphone, med sin kombinasjon av datakraft og tilgang til 4G langsiktige utviklingen (LTE) data nettverk tjenestene fra Verizon Wireless, er den raskeste Android-basert smartphone tilgjengelig fra November 2011, ifølge flere anmeldelser. Introdusert på 2011 Consumer Electronics Show, ble Droid Bionic tilgjengelig for salg gjennom Verizon i September 2011. Andre Android konkurrenter, som Samsung Galaxy S II tilbyr lignende tekniske spesifikasjoner, men tilbyr ikke samme transportabel data hastighet.

Spesifikasjoner

Droid Bionic har en 1-gigahertz, tokjerners prosessor og 1 gigabyte minne (RAM). Dette ligner på Apples iPhone 4S. I tillegg Bionic kjører Android 2.3.4 operativsystem og tilbyr 16GB innebygd minne i tillegg til et forhåndsinstallert 16 GB microSD-kort. Bionic bruker Verizons høyhastighets tilkobling, sammen med Verizons utviklingen-data optimert (EV-repetere) 3 G tjenester, når 4 G ikke er tilgjengelig. I tillegg tilbyr til Droid Bionic en touch-screen grensesnitt – en 4,3-tommers skjerm med en oppløsning på 960 ved 540 piksler- og Wi-Fi-tilkobling.

Vurderinger

Hva gir Droid Bionic en fordel over konkurrentene Android innen mobil dataoverføringshastigheter er at det kjører på Verizon's 4G LTE nettverket, som er det raskeste mobilt datanettverket i November 2011, ifølge en rapport fra RootMetrics, et selskap som sammenligner stemme og karakterer mellom operatører. Complex.com, på i en September 2011 gjennomgang, rapporterte at Droid Bionic var den raskeste og kraftigste Android enheten tilgjengelig. PC Mag, rapporterte i en September 2011 gjennomgang, at Bionic var den mektigste Android telefonen du kan kjøpe.

Fart prøver

Droid Bionic oppnådd Android konkurrenter, Samsung Droid tillegget og HTC lynet, i tester utført av Complex.com. Droid oppnådd datahastigheter mellom 18 megabit per sekund (Mbps) og 27.12 Mbps, som er ca 10 Mbps raskere enn andre telefoner. I tester utført i oktober 2011 av Digital retninger, oppnådd Galaxy S II datahastigheter av mellom 0,8 og 1,2 Mbps, som er mindre enn en tidel av hastigheten på Bionic. Til tross for at Galaxy S II har en kraftigere prosessor enn Bionic på 1,2 GHz, ikke laste Web-sider eller fullføre nedlastinger så fort. Digital retninger rapportert at dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at Galaxy S II kjører på AT & T's HSPA + nettverk.

Betraktninger

Mobilnettet operatører inkludert Verizon, AT & T, T-Mobile og Sprint er hver utvide og forbedre deres 4G nettverk presseomtalen landsomfattende i 2011. Men i mange områder er 4G tilgang begrenset eller ikke-eksisterende. I disse områdene, vil Droid Bionic og andre 4G-dugelig telefoner bytte til tregere 3G datanettverk. Dette betyr at Droid Bionic er den raskeste Android telefonen i områder dekket av 4G, men andre Android-telefoner kan tilby høyere 3G hastigheter på enkelte områder.