Nnywellness.com

Hvor å re-installere Cydia på en iPhone 3.1.3 uten SSH


Hvor å re-installere Cydia på en iPhone 3.1.3 uten SSH

Cydia er en uavhengig app for jailbroken iPhone, som har blitt låst fra iTunes og er kjøpedyktig installere tredjeparts programvare som ikke har passert gjennom Apples godkjenninger. Cydia installeres automatisk som en del av jailbreaking. En skadet eller feil Cydia app kan installeres på nytt på en iPhone 3.1.3 bruker SSH, eller sikre skall - tilkobling mellom datamaskinen din. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, er den enkleste måten å reparere Cydia gjenopprette iPhone fra en iTunes-sikkerhetskopi, og jailbreak enheten igjen bruker webområdet JailbreakMe.

Instruksjoner

• Innlede iTunes på datamaskinen ved å klikke koblingen på skrivebordet, og koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. ITunes vil automatisk oppdage iPhone og legge den til delen "Enheter" i venstre kolonne.

• Klikk Iphone's oppføring i listen "Enheter" etterfulgt av kategorien "Sammendrag" i hovedvinduet iTunes-vinduet. Klikk på "Gjenopprett"-knappen, og deretter knappen "Ikke sikkerhetskopiere", og deretter på "Gjenopprett"-knappen. IPhone tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

• Sjekk radioknappen "Gjenopprett fra sikkerhetskopi av" Når iTunes og velge en tidligere sikkerhetskopi av din iPhone fra det miste-ned menyen. Klikk på "Fortsett"-knappen, og iPhone er gjenopprettet til en ikke-jailbroken versjon av 3.1.3 iOS firmware.

• Starte Safari-nettleseren på iPhone når gjenopprettingsprosessen er fullført. Gå til webområdet for JailbreakMe og trykk på den blå "Free"-knappen i øvre høyre hjørne. Trykk på nytt når det blir grønt og teksten endres til "Installer." En ny kopi av Cydia lastes ned til iPhone og jailbreaking prosessen startes.

• Lansering Cydia når det er lastet ned, og trykk på "Komplett oppgradere"-knappen i popup-dialogboksen. Den nyeste versjonen av Cydia lastes ned til iPhone og enheten starter du fullfører jailbreaking.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å utføre en sikkerhetskopiering når du gjenopprette iPhone, sikkerhetskopifilen blir overflødig når du jailbreak enheten igjen.
  • Tillater ikke iTunes å oppdatere din iPhone til den nyeste firmwaren under gjenopprettingsprosessen, eller det vil ikke lenger være kjører iOS versjon 3.1.3, som kan begrense jailbreaking alternativer.
  • Hvis du gjenoppretter eller oppdaterer gjennom iTunes, mister enheten statusen jailbroken igjen.