Nnywellness.com

Problemer med Sony Mavica CD500


Sony Mavica CD500 er et digitalt kamera som tar bilder med mini CDer. 5-megapikselkameraet er utstyrt med funksjoner som 3 x zoom, kreative eksponeringsinnstillinger og en LCD fargeskjerm. CD500 har et generelt godt rykte, men det er noen vanlige problemer med det nedlagte kameraet.

Overdrevet kontrast

Ifølge tenkelig ressurs, Mavica CD500 tendens til å legge en inflammatorisk mengden kontrast til sine bilder i automatisk modus. A "redusere kontrasten" innstillingen i kameraet sies å minimere problemet.

Foreldet Media

Mavica CD500 registrerer media på mini CDer, et minne format som blir vanskeligere å arbeide med. CD innspilling blandes ikke godt med bevegelse, noe som gjør bevegelse med Mavica CD500 risikabelt. Mini CDer blir vanskeligere å finne og bare velge datamaskiner CD-ROM-stasjoner vil lese format. Ifølge Steve's Digicams, CD500 ta opptil 10 sekunder å spille ett bilde på mini CD. 156 MB platene må også "fullføres" før de kan leses på datamaskinen. en prosess som spiser opp 15 megabyte av hukommelse.

TiFF problemer

Mavica CD500 er utformet for å konvertere bilder til TIFF-filer; men er kameraet kjent for å låse opp under denne prosessen. Konverterte TIFF-bilder også presentere bry for CD500 brukere fordi mini CDer bare til kapasiteten holder åtte av dem.

Ingen søker

CD500 har ingen optisk søker, så bildekomposisjon er bare synlig på 2.5 tommen LCD skjermen, gjør det vanskelig å tyde mindre detaljer.