Nnywellness.com

Fungerer et forhåndsbetalt SIM-kort i en T-Mobile Dash?


Fungerer et forhåndsbetalt SIM-kort i en T-Mobile Dash?

Forhåndsbetalt SIM-kort er lite plastkort som kan installeres på hvilken som helst telefon som opererer på GSM-nettverket. Ved å bruke et forhåndsbetalt SIM-kort, kan du omgå gjeldende tjenesteleverandøren og bruke bærer av ditt valg. Dette blir spesielt nyttig når reiser i utlandet, som bruker utenlandsk SIM-kort kan spare penger. Fordi T-Mobile fungerer på GSM-nettverket, kan dens Dash telefon godta forhåndsbetalt SIM-kort.

GSM-nettverket

Global System for Mobile Communications eller GSM, nettverket er det største nettverket for mobiltelefoner i verden. Noen av de største leverandørene i Nord Amerika bruker GSM-teknologi, som AT & T og T-Mobile. Telefoner som fungerer på GSM-nettverket har små, flyttbare plastkort inne kalt SIM-kort. Disse SIM-kort lar alle telefoner som fungerer på GSM-nettverk være utskiftbare, slik at du kan bruke hvilken som helst GSM-telefon med alle GSM-leverandøren. De viktigste fordelene er at du kan bruke lokaltakst når reiser i utlandet, og du kan også bruke forhåndsbetalt SIM-kort, slik at du kan bytte tjenesteleverandører uten å eliminere en kontrakt, eller Registrer deg for en ny.

SIM-kortet

Subscriber Identity Module eller SIM-kortet er telefon bytte på GSM-nettet mulig. SIM-kort inneholde telefonnummeret ditt, kontakter og muligens også e-post og tekstmeldinger. Når du fjerner SIM-kortet, kan du sette den inn i en annen GSM-telefon, og fortsette å bruke trykkeriet. Omvendt, du kan også sette inn en utenlandsk eller forhåndsbetalt SIM-kortet til mobilen, og bruker en annen leverandør. Dette gjøres gjennom en prosess som kalles låse.

Låse opp

Vanligvis når du kjøper en telefon fra et selskap som opererer på GSM-nettverket, er den låst til transportør. Selv om telefonen er fysisk i stand til å bli brukt med noen andre GSM-leverandør, kan den ikke brukes med andre enn din nåværende leverandør av taletjenester med mindre du låser den. Låse opp åpner opp telefonen for å godta andre SIM-kort, inkludert forhåndsbetalt SIM-kort.

Få opplåsingskoden

Hvis du har vært med T-Mobile i over 60 dager, vil de gi deg en unik låse opp koden for telefonen, som lar deg bruke forhåndsbetalt SIM-kort. Først få det unike IMEI-nummeret ved å skrive "* #06 #" på talltastaturet. Skriv ned nummeret før du ringer kundestøtte (877) 746-0909, eller 611 fra T-Mobile-telefonen. Hvis du ikke har vært med T-Mobile for de nødvendige tidsrom, eller T-Mobile nekter å gi deg en låse opplåsingskoden for hvilken grunn, kan du kjøpe et fra en ekstern låse opp nettsiden som unlocking.com, unlocktotalk.com eller unlockallcellular.com.

Låse opp telefonen

Slå T-Mobile Dash fullstendig før det fjernes sin bakdekselet og batteriet. Skyv ut SIM-kortet som fulgte med telefonen, og skyv i nye forhåndsbetalt SIM-kortet. Erstatte batteriet, og så makt telefonen igjen. Skjermen viser en melding som ber om opplåsingskoden. Skrive inn koden. T-Mobile Dash er nå ulåst og klar til bruk med nye tjenesteleverandøren.

Advarsel

Hvis telefonen ikke låse opp etter det andre forsøket, ringe kundeservice og snakke med noen om løse problemet. Hvis du prøver å låse opp telefonen for mange ganger, kan det bli vanskelig-låst, og som betyr at du vil aldri kunne låse den og ingen forhåndsbetalt SIM-kort vil alltid være kompatibel med telefonen.